ΝΕΑ

5+1 Χριστουγεννιάτικα TikToks με τα περισσότερα views

Βρισκόμαστε περίπου ένα μήνα από τα Χριστούγεννα και οι λάτρεις του Tik Tok έσπευσαν να φτιάξουν τα δικά τους βιντεάκια και να τα μοιραστούν με τους διαδικτυακούς τους φίλους. Αυτά είναι τα 5 +1 Tik Tok με τις περισσότερες προβολές.

Ένα ποτήρι, μια χριστουγεννιάτικη μπάλα και ένα σπάγκος ήταν αρκετά για να κάνουν το δικό τους βίντεο μια παρέα ανδρών. Στο βίντεο προσπαθούνε κουνώντας το σώμα τους να βάλουνε το μπαλάκι μέσα στο ποτήρι. Το αποτέλεσμα ξεκαρδιστικό. Δείτε το βίντεο :

Ένα ακόμα βίντεο που έχει πάνω από 3,4 εκατομμύρια προβολές ανήκει σε μια σελίδα που δείχνει έξυπνες χριστουγεννιάτικες λιχουδιές που μπορείτε να κάνετε τα Χριστούγεννα.

Ένα ζευγάρι στο Tik Tok είναι ξετρελαμένο με τον ερχομό τον Χριστουγέννων με την γυναίκα να χαίρεται περισσότερο από τον άντρα της. Μάλιστα ο ίδιος αποφασίσει να την μιμηθεί όμως κάνει μια ζημιά. Αυτό το βίντεο έχει συγκεντρώσει 1,3 εκατομμύρια προβολές.

Ακόμη ένας Tik Toker αποφάσισε να στολίσει το χριστουγεννιάτικο δέντρο του και να μοιραστεί με τους φίλους του. Και μόλις σε 3 μέρες αγγίζει τις 1 εκατομμύριο προβολές.

Η ιδέα για το πώς μπορείτε να κάνετε τα πιο εύκολα και χριστουγεννιάτικα μπισκότα είναι ο λόγος που το συγκεκριμένο βίντεο έχει ξεπεράσει τις 3,8 εκατομμύρια προβολές στην πλατφόρμα του Tik Tok.

Ένα ξεκαρδιστικό βίντεο οπού η κοπέλα μιμείται το γνωστό παιχνίδι Counter Strike. Μόνο που αντί για χειροβομβίδα χρησιμοποιεί ένα χριστουγεννιάτικο στολίδι και αντί να έρθει η απόλυτη καταστροφή, το διαμέρισμα μεταμορφώνεται σε μια χριστουγεννιάτικη οπτασία.

Επειδή είναι ακόμα νωρίς προλαβαίνετε και εσύ να κάνετε το δικός σας χριστουγεννιάτικο Tik Tok!