ΝΕΑ

Βασίλης Καρράς: Ο Βασιλιάς της Νύχτας!

Χρόνια Πολλά Βασίλη Καρρά!

Από την Εριφύλλη Ράφτη

Απ'τον βορρά μέχρι τον νότο, να μ'αγαπάς δεν βρήκα τρόπο, τραγούδησε ο Βασίλης Καρράς όσο εμείς του πετούσαμε λουλούδια.

Ο Βασίλης Καρράς, είναι ένας από τους πιο γνωστούς καλλιτέχνες της λαϊκής μουσικής. Είναι ο άνθρωπος που μιλάει κατευθείαν στις ψυχές μας.

Ξεκίνησε την καριέρα του, στην ηλικία των 16, στο νυχτερινό κέντρο "Πρόσφυγας" στον Εύοσμο Θεσσαλονίκης, ενώ εργαζόταν ταυτόχρονα ως μηχανικός αυτοκινήτων.

Έχει δουλέψει και στον ΟΣΕ της Θεσσαλονίκης σε μικρή ηλικία, κάτι που αποτυπώνει στους στίχους του "Εγώ αγάπη μου, εγώ".

Έχει συνεργαστεί με μερικούς από τους σπουδαίοτερους καλλιτέχνες στην χώρα μας μεταξύ άλλων, ο Φοίβος, ο Γιώργος Θεοφάνους, ο Χρήστος Δάντης, ο Μιχάλης Χατζηγιάννης. Έχει τραγουδίσει ντουέτα με μουσικούς που πολλοί θα ζήλευαν όπως η Άντζελα Δημητρίου, ο Τόλης Βοσκόπουλος, η Καίτη Γαρμπή, η Δέσποινα Βανδή, η Έλλη Κοκκίνου, η Πάολα, ο Παντελής Παντελίδης καθώς και ο Γιώργος Κακοσαίος.

Σήμερα, ο μοναδικός Βασίλης Καρράς με την χαρακτηριστική μπάσα φωνή του, κλείνει τα 69 και εμείς θα μοιραστούμε μαζί σας, τα 5 αγαπημένα μας τραγούδια του.

Απολαύστε τα, και δυναμώστε την φωνή στο τέρμα.

1) Απ' Το Βορρά Μέχρι Το Νότο

2) Μ' έχεις κάνει αλήτη

3) Πόση Μοναξιά Feat. Μελίνα Ασλανίδου και Στέλιος Ρόκκος

4) Νύχτα Ξελογιάστρα

5) Απορώ αν αισθάνεσαι τύψεις