ΝΕΑ

Henry Cavill: «Επιστρέφω στον ρόλο του Superman»

Ο Man of Steel επιστρέφει!

Ο Henry Cavill ανακοίνωσε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης τη Δευτέρα ότι «επιστρέφει ως Superman» μετά την εμφάνιση του στο «Black Adam», που έκανε έφτασε την Παρασκευή στα 140 εκατομμύρια δολάρια παγκοσμίως σε εισπράξεις. Μια απο τις δυνατότερες ταινίες την χρονιάς.

«Ήθελα να περιμένω μέχρι να τελειώσει το Σαββατοκύριακο πριν το δημοσιεύσω γιατί ήθελα να δώσω σε όλους σας την ευκαιρία να παρακολουθήσετε το «Black Adam»», είπε ο Cavill σε ένα βίντεο που αναρτήθηκε στο Instagram. «Επέστρεψα ως Superman», έγραψε.

Ο Cavill είπε ότι το καμέο του "Black Adam" και η εικόνα του με το κοστούμι του Superman που περιλαμβάνεται στο βίντεο του Instagram, "είναι απλώς μια πολύ μικρή γεύση από τα πράγματα που θα ακολουθήσουν". Ο 39χρονος ηθοποιός δεν έδωσε περισσότερες λεπτομέρειες, αλλά ευχαρίστησε τους θαυμαστές για την ενθουσιώδη ανταπόκρισή τους στην επιστροφή του ως τελευταίος γιος του Krypton.

«Σας ευχαριστώ για την υποστήριξή σας και σας ευχαριστώ για την υπομονή σας», είπε ο Cavill. «Υπόσχομαι ότι θα ανταμειφθεί».

Με πληροφορίες από το Variety.com