ΝΕΑ

Χρόνια Πολλά Νατάσα Θεοδωρίδου! Εσύ τι γνωρίζεις για την γνωστή τραγουδίστρια;

Από την Ειρήνη Γιαννακούρου

Μία από τις πιο γνωστές και ταλαντούχες τραγουδίστριες, που μετρά πάνω από 20 χρόνια πετυχημένης καριέρας, είναι η Νατάσα Θεοδωρίδου και όλα αυτά τα χρόνια μας εντυπωσιάζει συνεχώς με την υπέροχη αλλά και ιδιαίτερη φωνή και σκηνική παρουσία που διαθέτει.

Η Νατάσα Θεοδωρίδου, γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη στις 24 Οκτωβρίου 1970. Σπούδασε δημοσιογραφία σε ιδιωτική σχολή της Θεσσαλονίκης και ταυτόχρονα έκανε μαθήματα αρμονίας και κιθάρας. Την καριέρα της, την ξεκίνησε όταν ήταν μαθήτρια ακόμα, τραγουδούσε λαϊκά τραγούδια σε νυχτερινά κέντρα της συμπρωτεύουσας. Το 1996 αποφάσισε να έρθει στην Αθήνα, όπου και εργάστηκε σε νυχτερινά κέντρα με τεράστια επιτυχία.

**«Εγώ είμαι τραγουδίστρια γιατί δεν θα μπορούσα να είμαι τίποτα άλλο. Γεννήθηκα μάλλον τραγουδώντας. Η μαμά μου μου είχε πει ότι πάντα είχα μια μελωδία μέσα μου. Όταν με τάιζε και μου έλεγε ρε παιδί μου σταμάτα πια να μουρμουράς και όταν έτρωγα συνέχιζα να μουρμουράω και μου έλεγε “και με γεμάτο στόμα πάλι τραγουδάει αυτό το παιδί. Τι θα κάνω;”»**έχει πει σε συνέντευξή της.

Tο πρώτο της album κυκλοφόρησε τον Οκτώβριο του ’97 και έχει τίτλο «Νατάσα Θεοδωρίδου». Μέσα σε λίγους μήνες έγινε πλατινένιο, ενώ μέσα από αυτό καθιερώθηκε η Νατάσα ως ως το νέο μεγάλο όνομα του ελληνικού τραγουδιού. Το ’98, το καλοκαίρι εμφανίστηκε στα «ΑΣΤΕΡΙΑ» με τον Πασχάλη Τερζή. Έπειτα, κυκλοφόρησε το δεύτερο άλμπουμ της που έχει τίτλο «Δεύτερη Αγάπη» και ο δίσκος αυτός περιλαμβάνει και τραγούδια τα οποία μάλιστα έχουν γίνει τεράστιες επιτυχίες όπως τα «Αχάριστη καρδιά»,«Δεύτερη αγάπη»,«Σωστό ή λάθος» αλλά και το ντουέτο με τον Πασχάλη Τερζή «Δεν θέλω τέτοιους φίλους». Αργότερα, ο δίσκος έγινε πλατινένιος.

Η ίδια, έχει κάνει δύο γάμους, έχει δύο κόρες «Δεν είναι περίεργο το ότι οι κόρες μου έχουν διαφορετικούς μπαμπάδες. Εγώ λέγομαι Θεοδωρίδου, η μεγάλη μου κόρη Μπέτα και η μικρή Φουστάνου. Αν βγούμε εκτός Ελλάδος, δεν θα καταλάβει κανείς ότι είμαστε μαμά και κόρες. Το ότι παντρεύτηκα δύο φορές και δεν πήγε καλά, δεν έχει καμία σημασία» έχει δηλώσει η τραγουδίστρια.

Η δισκογραφία της, μέχρι σήμερα περιέχει 17 albums, που έχουν γίνει χρυσά και πλατινένια, ενώ έχει και συμβόλαιο συνεργασίας με την Νο1 ανεξάρτητη δισκογραφική εταιρία, την Heaven Music.

Σήμερα, η Νατάσα Θεοδωρίδου έχει γενέθλια και με αφορμή αυτό ξεχωρίσαμε πέντε τραγούδια της και αποφασίσαμε να τα μοιραστούμε μαζί σας!

1) "Παραδόθηκα Σε Σένα"

2) "Αχάριστη καρδιά"

3) "Χαρτοπόλεμος"

4) "Επειδή Με Ξέρω"

5) "Δεν σ' αδικώ"