ΝΕΑ

Οι 5 Seconds of Summer μας λένε πως θα περνούσαν τα τελευταία τους λεπτά στη γη...

Από τη Μαρία Θεοδωροπούλου

Η απόλυτη απογοήτευση, σύμφωνα με τους 5 Seconds of Summer, δεν προέρχεται από σχέσεις που τελικά αποτυγχάνουν, αλλά μάλλον από σχέσεις που υπομένουν κάθε high and low στο όνομα της αγάπης.

Το νέο τραγούδι του συγκροτήματος ''Older'', στο οποίο συμμετέχει η αρραβωνιαστικιά του frontman Luke Hemmings, Sierra Deaton, εξερευνά την ιδέα ενός αναπόφευκτου τέλους στο οποίο ένα άτομο θα χάσει αναπόφευκτα ένα άλλο.

Σε μια πρόσφατη δήλωση το συγκρότημα μας λέει: «Αν ήξερες ότι ο κόσμος τελειώνει αύριο, με ποιον θα ήθελες να περάσεις το τέλος; Θα ήσουν με έναν εραστή; Τα παιδιά σου; Τους καλύτερους σου φίλους; Θα ήθελες να είσαι μόνος;».

Για το νέο video clip λένε: «Το βίντεο για το «Older» θέτει αυτό το ερώτημα και απεικονίζει ανθρώπους όλων των κοινωνικών στρωμάτων την τελευταία τους μέρα στη γη. Το τραγούδι έχει να κάνει με το να μην θέλεις να γεράσεις γιατί αυτό σημαίνει ότι είσαι μια μέρα πιο κοντά είτε στον τελικό σου θάνατο είτε στον θάνατο των αγαπημένων σου».

Εμείς στο σχετικό βίντεο που κυκλοφόρησε πρόσφατα για το “Older” βλέπουμε πως από ότι φαίνεται γλιτώνουν από το δύσκολο συναίσθημα που προκαλούν οι αποχαιρετισμοί. Αντίθετα, περνούν τις τελευταίες τους στιγμές με γαλήνη και αγάπη πριν το τέλος του κόσμου. Δείτε και εσείς!

Με πληροφορίες απο το rollingstone.com