ΝΕΑ

Οι Arctic Monkeys εξηγούν τη σύνδεση μεταξύ όλων των άλμπουμ τους!

Οι Arctic Monkeys εξήγησαν τη σχέση μεταξύ και των επτά στούντιο άλμπουμ τους καθώς ετοιμάζονται να κυκλοφορήσουν το νέο LP «The Car» την επόμενη εβδομάδα.

Από τότε που κυκλοφόρησε το ντεμπούτο άλμπουμ «Whatever People Say I Am, That's What I'm Not» το 2006, το συγκρότημα φλέρταρε με το desert rock, το γεμάτη αρένα rock'n'roll και σεληνιακά εμπνευσμένα slow-jams.

Όπως είπε το συγκρότημα στον ολλανδικό ραδιοφωνικό σταθμό NPO 3FM σε μια νέα συνέντευξη, οι συνδέσεις μεταξύ των άλμπουμ είναι πιο εμφανείς για το συγκρότημα παρά για τους θαυμαστές.

«Υπάρχει μια διαδρομή που πηγαίνει από το πρώτο άλμπουμ σε αυτό το άλμπουμ», εξήγησε ο ντράμερ Matt Helders. «Μπορεί να μην είναι προφανές και ξεκάθαρο σε όλους στην αρχή, αλλά για εμάς, σίγουρα έχει λίγο από αυτό. Και έχει άλλη μια επέκταση αυτού που κάναμε την προηγούμενη φορά, αλλά σίγουρα υπάρχει διαφορά».

Ο Alex Turner πρόσθεσε: "Νομίζω ότι μου φαίνεται ότι, όταν κοιτάς πίσω μετά από ένα χρονικό διάστημα, θα παρατηρούσες περισσότερο ότι ο ήχος κάθε δίσκου [είναι] σαν να οδηγείται στον επόμενο."

Με πληροφορίες από το Nme.com