ΝΕΑ

Taylor Hawkins Tribute: Αυτοί είναι οι καλυτέχνες που ερμήνευσαν!

Χθες το βράδυ στο Λος Άντζελες, το sold-out πλήθος που συγκεντρώθηκε στο Kia Forum προς τιμήν του Taylor Hawkins ήταν μάρτυρες μια από τις σημαντικότερες συναυλίες της χρονίας. Από τον Rush, στους Queen, την P!nk, τη Miley Cyrus και φυσικά με τους Foo Fighters.

Οι Def Leppard επίσης έδωσαν το παρόν. Πολλοί ακόμα καλλιτέχνες τίμησαν τον Hawkins, μεταξύ άλλων ο Jack Black.

jack black

Η θρυλική συναυλία ήταν ένας μαραθώνιος έξι ωρών ενώ οι καλλιτέχνες έδωσαν όλη τους ψυχή για να τιμήσουν τον αγαπημένο τους ντράμερ.

Ο Taylor Hawkins, ντράμερ των Foo Fighters πέθανε ξαφνικά στις 25 Μαρτίου στη Μπογκοτά της Κολομβίας ενώ βρισκόταν στην πόλη για ένα σόου των Foo Fighters.

foo fighters

Οι θαυμαστές στο πλήθος των 17.000 ατόμων εμφανίστηκαν με τατουάζ και μπλουζάκια των Hawkins και Foo Fighters.

Η συναυλία ξεκίνησε στις 7 μ.μ. και τελείωσε λίγο μετά τη 1 π.μ., με το πλήθος να αραιώνει ελάχιστα στις έξι ώρες της. Αρκετοί από τους θαυμαστές είχαν βρεθεί τόσο στα αφιερώματα του Λονδίνου όσο και στο Λος Άντζελες ενώ ανέφεραν μια κάπως πιο ανάλαφρη και πολύ πιο ροκ ατμόσφαιρα.

queen pink

Ενώ σίγουρα υπήρχαν δάκρυα στο πλήθος και στη σκηνή, η ατμόσφαιρα ήταν πράγματι γεμάτη αγάπη και γιορτή για τη ζωή του καλλιτέχνη, της μουσικής και τους ανθρώπους που του έφεραν χαρά.

miley cyrus

Αναλυτικοτέρα οι καλλιτέχνες που εμφανίστηκαν ήταν οι εξής:

Chevy Metal, The Coattail Riders, Kesha, Greg Kurstin, Mark Ronson, Andrew Wyatt των Miike Snow, The Darkness, John Paul Jones, Mötley Crüe, Def Leppard, Miley Cyrus, Nancy Wilson of Heart, P!nk, The James Gang, Queens Of The Stone Age, Elliot Easton of The Cars, Steward Copeland of The Police, Sebastian Bach, Geezer Butler των Black Sabbath, Lars Ulrich των Metallica, Krist Novoselic, Taylor Momsen τραγουδώντας με τους Soundgarden, Wolfgang Van Halen, Rush. Οι Queen και, φυσικά, οι Foo Fighters, των οποίων ο Dave Grohl MC'd τη νύχτα, μοιράζονταν ανέκδοτα του Hawkins ανάμεσα σε τραγούδια ενώ ξέσπασε σε κλάματα στο τέλος του σετ της συναυλίας των Foo Fighters.