ΝΕΑ

Εσύ τι γνώριζες για την Avril Lavigne;

Χρόνια πολλά Avril Lavigne!

Μέσα από την μοναδική εμφάνιση και φωνή της, η Avril Lavigne έγινε γνωστή και όλα αυτά τα χρόνια λόγω της ανάμειξης που χρησιμοποιεί στα τραγούδια της, της ροκ, πανκ και του επαναστατικού ύφους της μουσικής, έχει κερδίσει πολλούς οπαδούς.

Η Avril Lavigne γεννήθηκε στις 27 Σεπτεμβρίου του 1984, στον Καναδά σε ένα προάστιο στο Οντάριο. Το όνομα της, της το έδωσε ο πατέρας της και στα γαλλικά σημαίνει Απρίλιος. Από μικρή που ήταν, το ταλέντο της στο τραγούδι ήταν φανερό, καθώς οι γονείς της το κατάλαβαν από την πρώτη στιγμή και την στήριξαν σε αυτό. Ο πατέρας της, της είχε αγοράσει ένα πιάνο, μικρόφωνο, πολλές κιθάρες αλλά και ντραμς. Σε συνέντευξή της έχει αποκαλύψει πως θυμάται «Τον αδερφό μου να χτυπάει τον τοίχο γιατί τραγουδούσα στον εαυτό μου για να κοιμηθώ και αυτός το έβρισκε πολύ ενοχλητικό».

Το πρώτο της άλμπουμ, κυκλοφόρησε τον Ιούνιο του 2002, έχει τίτλο «Let Go» και όλα τα νεαρά παιδιά το λάτρεψαν. Μάλιστα, έφτασε στο no. 2 του Billboard Hot 200 και έπειτα έφτασε στο νούμερο ένα σε αρκετά τσαρτ όπως στην Αυστραλία, τον Καναδά και το Ηνωμένο Βασίλειο. Το άλμπουμ, μέχρι το τέλος του 2002, έγινε στην Αμερική τέσσερις φορές πλατινένιο και έτσι η ίδια έγινε η πιο επιτυχημένη τραγουδίστρια της χρονιάς, με το πιο επιτυχημένο ντεμπούτο. Τα «Sk8er Boi», «Complicated» και «I’m With You», αποτελούν τις πιο γνωστές επιτυχίες που έφερε το άλμπουμ αυτό.

Το 2004, κυκλοφόρησε το δεύτερο άλμπουμ της που έχει τίτλο "Under My Skin", την ίδια χρονιά άρχισε τη δεύτερη παγκόσμια περιοδεία της, 'Bonez Tour'. Δύο χρόνια μετά το 2006 στην τελετή λήξης των 'Ολυμπιακών Αγώνων του Τορίνο', είπε το γνωστό τραγούδι 'Who Knows'. Έπειτα, το 2007 κυκλοφόρησε το τρίτο της άλμπουμ με τίτλο 'The Best Damn Thing', από το οποίο το τραγούδι 'Girlfriend' έγινε γνωστό και κατάφερε και έφτασε στο νούμερο ένα στο 'Billboard των ΗΠΑ.

Την περίοδο των τεσσάρων άλμπουμ της, η ίδια κυκλοφόρησε και μερικά singles, όπως το "Complicated", το Sk8er Boi, το "I'm With You", το "Losing Grip", το "Do not Tell Me", "Happy Ending", '' Nobody's Home '', '' Holding On '', '' Girlfriend '', '' Hot '' και '' Το καλύτερο πράμα".

Τον Δεκέμβριο του 2014, η Avril Lavigne διαγνώστηκε με τη νόσο του Lyme «Υπήρχαν φορές που δεν μπορούσα να κάνω ντους για ολόκληρες εβδομάδες. Ένιωθα σαν να έχει χαθεί εντελώς η ζωντάνια από μέσα μου» ανέφερε σε συνέντευξή της. Επίσης, η ίδια πρόσθεσε πως «Για να είμαι ειλικρινής, ένα μέρος μου δεν θέλει να μιλήσει για την αρρώστια γιατί θέλω την αφήσω πίσω μου, αλλά ξέρω ότι πρέπει. Δεν είναι μόνο ένα μέρος της ζωής μου, αλλά πρέπει να ενημερώσω για τη σοβαρότητα της νόσου του Lyme».

Σήμερα η Avril Lavigne, έχει γενέθλια και με αφορμή αυτό ξεχωρίσαμε πέντε τραγούδια της και αποφασίσαμε να τα μοιραστούμε μαζί σας!

1) "Bring Me To Life"

2) "Alice"

3) "I'm With You"

4) "Wish You Were Here"

5) "Girlfriend"