ΝΕΑ

Barbra Streisand - Live At The Bon Soir

Η Panik Records και η Sony Music Entertainment ανακοινώνουν τη κυκλοφορία του“Barbra Streisand - Live At The Bon Soir” σε CD και ψηφιακή μορφή την Παρασκευή 4 Νοεμβρίου ενώ έκδοση βινυλίου θα κυκλοφορήσει την Άνοιξη του 2023.

Οι θαυμαστές της Barbra μπορούν ήδη να πάρουν μια πρώτη γεύση από το 'Live At The Bon Soir' με τη μοναδική εκτέλεση του "Cry Me A River,” το οποίο είναι πλέον διαθέσιμο σε όλες τις ψηφιακές πλατφόρμες.

Με νέα mixes υπό την επιμέλεια της Barbra και του βραβευμένου με Grammy τεχνικού, Jochem van der Saag, οι ακροατές θα μπορέσουν να ζήσουν την ακουστική εμπειρία του πως ήταν να ακούς από κοντά την 20χρονη τότε Streisand στο απόγειο της καριέρας της. Ηχογραφήθηκε στο μικρό Greenwich Village nightclub στις 4, 5 και 6 Νοεμβρίου του 1962 (μερικές βδομάδες μετά αφότου η Streisand υπέγραψε το πρώτο της δισκογραφικό συμβόλαιο με την Columbia τη 1η Οκτωβρίου) και το 'Live At The Bon Soir' αρχικά επρόκειτο να ήταν το debut album της Barbra για την εταιρία.

Τα tapes του 'Live At The Bon Soir' έμειναν στο συρτάρι για χάρη του 'The Barbra Streisand Album' του 1963 (το οποίο περιείχε studio εκδόσεις από 11 τραγούδια της Barbra από το ρεπερτόριο που έπαιζε στα nightclubs). Αυτό το εξωπραγματικό album της εξασφάλισε πολλά βραβεία Grammys συμπεριλαμβανομένων των “Album of the Year” και “Best Female Vocal Performance”.

Με τη κυκλοφορία του “Barbra Streisand - Live At The Bon Soir”, το πρώτο της album μετά το “Me 2” του 2021 (μια συλλογή από σπάνιες και ακυκλοφόρητες ηχογραφήσεις της καριέρας της), η Columbia Records γιορτάζει την 60η επέτειο συνεργασίας της με την Barbra Streisand, η οποία είναι η μόνη καλλιτέχνης --solo ή group— που έχει ανέβει στο #1 του albums charts για 6 συνεχόμενες δεκαετίες (60s, 70s, 80s, 90s, 2000s, 2010s).

Το 2022 σηματοδοτεί την 60η επέτειο των θρυλικών εμφανίσεών της στο Greenwich Village. Το “Barbra Streisand - Live At TheBon Soir” περιλαμβάνει για πρώτη φορά 24 tracks σε παραγωγή, μίξη και συναίνεση από την ίδια την Barbra Streisand για να κυκλοφορήσουν σε ένα μοναδικό album. Όλα τα original master tapes προέρχονται από τη προσωπική συλλογή της Barbra.

Το “Barbra Streisand - Live At The Bon Soir” είναι μια παραγωγή των Barbra Streisand, Martin Erlichman και Jay Landers.