ΝΕΑ

Will Smith: Ο «πρίγκιπας» της καρδιάς μας

Χρόνια Πολλά Will Smith!

Από την Εριφύλλη Ράφτη

Μπορεί, φέτος, η συμπεριφορά του να μας ξάφνιασε και να μας απογοήτευσε, ωστόσο, ο Will Smith είναι ένας από τους πιο αγαπητούς ηθοποιούς του Hollywood.

Ο Smith μας έχει κάνει να γελάσουμε όσο κανείς ενώ από την αρχή της καριέρας του με το «Ο Πρίγκιπας του Μπελ Αιρ» το 1990, παρ’όλα αυτά εκείνος μας κέρδισε ως Hancock, ως τζίνι αλλα και ως άνδρας με τα μαύρα.

Είναι γνωστός για τον κωμικό και χαλαρό χαρακτήρα του αλλα εμείς τον θαυμάσαμε και σε δραματικές ταινίες, όπως «Το κυγήγι της ευτυχίας» που είχε στο πλευρό του, τον γιό του, Jaden Smith.

Ο Will Smith έχει υπάρξει σύνολο 4 φορές υποψήφιος για βραβείο Όσκαρ, για τις ταινίες “Ali” και “The Pursuit of Happyness” ενώ το 2022 κατάφερε να κερδίσει το χρυσό αγαλματίδιο για το “King Richard”.

Το να μιλάει ισπανικά και να λύνει τον κύβο του Ρούμπικ σε λιγότερο από 55 δευτερόλεπτα είναι δύο από τις δεξιότητες του Smith ενώ να προσθέσουμε πως στην ηλικία των 13 ετών ήταν ήδη 1,90.

Σήμερα, ο Will Smith κλείνει τα 54 και εμείς αποφασίσαμε να μοιραστούμε μαζί σας, 5 ταινίες που μας έκαναν να τον λατρέψουμε!

1) Seven Pounds

2) Ali

3) Welcome to Earth

4) The Pursuit of Happyness

5) King Richard