ΝΕΑ

Ο Draco Falfoy γίνεται 35!

Χρόνια Πολλά Tom Felton!

Από την Εριφύλλη Ράφτη

Ο αγαπημένος μας Tom Felton μεγαλώνει και μας αποδεικνύει κάθε μέρα γιατί τον αγαπάμε. Από τον –τεράστιο- ρόλο του Draco Malfoy στα βιντεάκια του Tik Tok και την μουσική, ο Felton καταφέρνει να μένει στα φώτα της δημοσιότητας.

Ήταν 10 ετών όταν εμφανίστηκε στην πρώτη του ταινία. Πριν υποδυθεί τον «κακό» συμμαθητή του Harry Potter, ο Felton εμφανίστηκε ως Peagreen Clock στην ταινία, The Borrowers το 1997.

Κάτι που μας κάνει εντύπωση κάθε φορά που το ακούμε είναι ότι στις οκτώ ταινίες του Harry Potter, ο Draco φέρεται να είχε μόνο περίπου 31 λεπτά στην οθόνη ενώ η σειρά ταινιών εκτείνεται σε 19 ώρες και 40 λεπτά. Κάτι παράξενο αν σκεφτείτε ότι ο Malfoy ήταν από τους πιο αγαπητούς χαρακτήρες.

Σε μια από τις πιο τρομακτικές ιστορίες αλληλεπίδρασης με θαυμαστές του Felton, ήταν όταν ένας θαυμαστής του Draco προσπάθησε κάποτε να υιοθετήσει τον Felton.

«Είχε αλλάξει νόμιμα το όνομά του σε Lucius Malfoy και ήθελε να αλλάξω το όνομά μου σε Draco Malfoy και να με υιοθετήσει νόμιμα», είπε στο Yahoo! το 2018. «Αρνήθηκα!», πρόσθεσε.

Ο Felton έχει αποκαλύψει ότι έχει κρατήσει αναμνηστικά από το σετ του Harry Potter, ακόμα κι αν δεν ήταν αυτά που ήθελε πραγματικά. Ο ηθοποιός ήθελε να κρατήσει το κοστούμι του Malfoy, όπως και το ραβδί του, όπως πολλά άλλα μέλη του καστ.

tom felton

Τον Μάιο, ο ηθοποιός είχε μερικά συναρπαστικά νέα να μοιραστεί με τους θαυμαστές του καθώς θα κυκλοφορήσει τα απομνημονεύματά του, με τίτλο Beyond the Wand: The Magic and Mayhem of Growing Up a Wizard.

Το βιβλίο θα μιλάει για την εμπειρία του ως Draco Malfoy, τα αποτελέσματα του να βρίσκεται στο προσκήνιο σε μια τρυφερή ηλικία αλλά και μερικές αστείες στιγμές από τα γυρίσματα.

Το πολυαναμενόμενο βιβλίο θα εκδοθεί τον Οκτώβριο του 2022.

tom felton