ΝΕΑ

Οι Coldplay ανακοινώνουν τη ζωντανή παγκόσμια προβολή της συναυλία τους στο Μπουένος Άιρες!

Οι Coldplay μεταφέρουν την παγκόσμια περιοδεία τους Music of the Spheres στη μεγάλη οθόνη. Την Πέμπτη το συγκρότημα ανακοίνωσε μια παγκόσμια μετάδοση της επερχόμενης συναυλίας τους στο Μπουένος Άιρες, το στάδιο River Plate της Αργεντινής σε χιλιάδες κινηματογραφικές αίθουσες σε περισσότερες από 70 χώρες στις 28-29 Οκτωβρίου σε συνεργασία με την Trafalgar Releasing.

Για τους θαυμαστές που δεν έχουν την ευκαιρία να δουν το εντυπωσιακό, φωτεινό σόου των Spheres, το οποίο έχει πουλήσει περισσότερα από 5,4 εκατομμύρια εισιτήρια μέχρι σήμερα, ενώ συγκέντρωσε περισσότερα από 60 εκατομμύρια δολάρια σε έσοδα από συναυλίες τον Ιούλιο. Η συναυλία θα μεταδοθεί για δύο νύχτες ο βραβευμένος με BAFTA σκηνοθέτης, Paul Dugdale θα υπογράψει την καταγραφή του μοναδικού γεγονότος.

«Είμαστε στην ευχάριστη θέση να συνεργαστούμε ξανά με τους Coldplay σε αυτή τη μεγάλη ζωντανή μετάδοση, έχοντας δημιουργήσει μια επιτυχημένη συνεργασία με το ντοκιμαντέρ A Head Full Of Dreams του 2018», δήλωσε ο Marc Allenby, Διευθύνων Σύμβουλος της Trafalgar Releasing. «Επεκτείνουμε επίσης τη συνεργασία μας με τον CJ 4DPlex σε αυτήν τη ζωντανή εκδήλωση με έναν από τους μεγαλύτερους καλλιτέχνες του κόσμου, δίνοντας στους θαυμαστές την ευκαιρία να ζήσουν την εκπληκτική περιοδεία Music Of The Spheres στη μεγάλη οθόνη σε όλη την υφήλιο μαζί.»

Η εκδήλωση θα μεταδοθεί ζωντανά στη Βόρεια Αμερική και τη Λατινική Αμερική στις 28 Οκτωβρίου, με τον υπόλοιπο κόσμο να συμμετέχει στη μετάδοση στις 29 Οκτωβρίου με βάση τις τοπικές ζώνες ώρας. Επαναλαμβανόμενες προβολές θα είναι επίσης διαθέσιμες σε όλο τον κόσμο.

Με πληροφορίες από το Billboard.com