ΝΕΑ

Το "The Osbournes" πρόκειται να κάνει reboot στο BBC!

Ετοιμαστείτε για περισσότερα heavy metal high jinks από τον Ozzy Osbourne, τη Sharon και τους Osbournes στο επερχόμενο reboot της αγαπημένης σειράς ριάλιτι, "The Osbournes" στο Ηνωμένο Βασίλειο. Το BBC ανακοίνωσε την Παρασκευή ότι έδωσε το πράσινο φως για την αναβίωση της αγαπημένης σειράς με πρωταγωνίστρια την οικογένεια του θρυλικού Ozzy Osbourne. Αυτή τη φορά, όμως, αφού έφυγε από το αρχικό σκηνικό της σειράς στο Λος Άντζελες, η οικογένεια θα επιστρέψει στην Αγγλία.

Σύμφωνα με το BBC, οι παραγωγοί αναμένουν να κινηματογραφήσουν 10 30λεπτα επεισόδια για το BBC One και το iPlayer που θα βρουν τον Ozzy, τη Sharon, τον γιο τους Jack και την κόρη τους Kelly, να ζουν τη νέα τους ζωή στο Welders House, ένα κτήμα 350 στρεμμάτων στο Buckinghamshire. Το Home to Roost, «θα ακολουθήσει τους Osbournes καθώς γιορτάζουν ένα από τα 70ά γενέθλια της Sharon, το μωρό της Kelly που θα γεννηθεί σύντομα και την περιοδεία του Ozzy».

Η αρχική σειρά προβλήθηκε στο MTV από τον Μάρτιο του 2002 έως τον Μάρτιο του 2005 και ήταν μια από τις πιο δημοφιλείς σειρές στο δίκτυο εκείνη την εποχή. «Είμαι χαρούμενος που οι Osbournes θα μοιραστούν αυτό το επόμενο κεφάλαιο στη ζωή τους με τους θεατές του BBC, κάτι που υπόσχεται να είναι μια αστεία, συγκινητική και ειλικρινής εικόνα για τη νέα τους ζωή στο Ηνωμένο Βασίλειο», δήλωσε η εκπρόσωπος Clare Sillery.

«Η επανένταξη των Osbournes καθώς επιστρέφουν στο Ηνωμένο Βασίλειο είναι μια ευκαιρία στη ζωή», είπαν οι Ben Wicks και Colin Barr, δημιουργικοί διευθυντές της συμπαραγωγού Expectation. «Πριν από είκοσι χρόνια, διαμόρφωσαν την τηλεόραση για όλους μας, τώρα επιστρέφουν στο σπίτι σε μια διαφορετική φάση της ζωής τους, αλλά με την υπόσχεση για το ίδιο γέλιο, αγάπη και δάκρυα. Ανυπομονούμε να συνεργαστούμε μαζί τους και να το μοιραστούμε με τους θεατές του BBC One το 2023».

Με πληροφορίες από το Billboard.com