ΝΕΑ

Η Camila Cabello ζητά συμβουλές από τους υπόλοιπους κριτές του «The Voice» σε νέο βίντεο!

Η Camila Cabello ετοιμάζεται να καθίσει στην κόκκινη καρέκλα ως η νεότερη coach του The Voice και πριν από την πρεμιέρα, η τραγουδίστρια στράφηκε στους έμπειρους, πλέον, coach Blake Shelton, Gwen Stefani και John Legend για συμβουλές.

Σε ένα απόσπασμα που κοινοποιήθηκε αποκλειστικά με το Billboard την Πέμπτη, η Cabello ρώτησε την ομάδα, "Ποιο πιστεύετε ότι είναι το νούμερο ένα πράγμα που χρειάζεσαι για να είσαι καλός coach;"

Για τον Legend, όλα ήρθαν στη μουσική. «Νομίζω ότι πρέπει να αγαπάς τη μουσική», είπε. «Πρέπει ακόμα να έχεις έμπνευση και χαρά στη μουσική. Νιώθω ότι αυτή η παράσταση με βοηθά να συνεχίσω».

Ο τραγουδιστής του «All of Me» πρόσθεσε στη συνέχεια, «Νιώθω ότι συναντάς όλους αυτούς τους νέους καλλιτέχνες που πεινούν και θέλουν πραγματικά να μπουν στην επιχείρησή μας στην οποία βρισκόμαστε εδώ και πολύ καιρό, και μου ανανεώνει την έμπνευση».

Σε αυτό το σημείο, ο Shelton απαντάει, «Νομίζω ότι η προθυμία να είσαι αληθινός με αυτούς τους διαγωνιζόμενους ή καλλιτέχνες την ώρα σου, γιατί είναι πολύ εύκολο να παίζεις στην κάμερα και να πεις αυτό που πιστεύεις ότι είναι καλό για την παράσταση», εξήγησε. «Είναι δύσκολο να κοιτάξεις κάποιον στα μάτια και να πεις, «Φίλε, σου λέω αυτή τη στιγμή», ξέρεις, όποια κι αν είναι τα άσχημα νέα. Και μην ανησυχείτε για το πώς θα φαίνεστε στην τηλεόραση».

Η Stefani ολοκλήρωσε τη συνεδρία με μερικά συγκινητικά λόγια ενθάρρυνσης για την Cabello. «Είμαστε πολύ χαρούμενοι [που είστε εδώ]», είπε. «Είσαι τόσο χαριτωμένη, είσαι τόσο έξυπνη, είσαι πνευματώδης, είσαι πολύ καλή στο να νικάς τον Blake!»

Δείτε το βίντεο ΕΔΩ!

Με πληροφορίες από το Billboard.com