ΝΕΑ

Demy: Πέντε στιγμές της που μας έκαναν να την λατρέψουμε

Από την Ειρήνη Γιαννακούρου

Η τραγουδίστρια Demy, που το κανονικό της όνομα είναι Δήμητρα Παπαδέα σήμερα έχει γενέθλια!

Η Demy είναι αδιαμφισβήτητα μία από τις πιο όμορφες και επιτυχημένες τραγουδίστριες στην Ελλάδα, με ένα κοινό όπου όλα αυτά τα χρόνια την λατρεύει. Έχει συνεργαστεί με σπουδαίους καλλιτέχνες και από την αρχή φαινόταν πως θα έχει μία λαμπρή καριέρα, αφού έχει συγκεντρώσει 30 υποψηφιότητες για τα ετήσια Mad Video Music Awards.

Η καριέρα της ξεκίνησε σε ηλικία 19 ετών όταν την ανακάλυψε η δισκογραφική εταιρία της Panik, μέσα από το YouTube. Μέχρι στιγμής έχει κερδίσει συνολικά 11 βραβεία MAD VMA, καθώς αυτό δεν είναι το μόνο που έχει καταφέρει, έχει κερδίσει και έχει βρεθεί υποψήφια στα Mad VMA Cyprus αλλά και στα MTV Europe Music Awards, στην κατηγορία Best Greek Act.

Η πρώτη της επιτυχία ήταν τραγούδι του Μηδενιστή «Μια ζωγραφιά», που με αυτό εμφανίστηκε για πρώτη φορά και κέρδισε 2 βραβεία MAD, το ένα για το καλύτερο βίντεο κλιπ Hip Hop/Urban και το άλλο για το Ντουέτο της Χρονιάς. Αργότερα ακολούθησαν και άλλα όπως το «Πόσες χιλιάδες καλοκαίρια», όπου πήρε πρώτη θέση στα ελληνικά τσαρτ.

Ακόμα, εκπροσώπησε την Ελλάδα στη Eurovision το 2017 με το τραγούδι “This is love” και στον τελικό του διαγωνισμού κέρδισε την 19η θέση με 77 βαθμούς.

Η όμορφη τραγουδίστρια εκτός από το τραγούδι που ασχολείται από μικρή ηλικία έχει σπουδάσει Νομική στη σχολή Αθηνών και σε συνέντευξή της όταν πήρε το πτυχίο είχε δηλώσει πως: «Μετά από 10-11 χρόνια δεν ξέρω αν αξίζω συγχαρητήρια. Έγινε, όμως, με πολύ κόπο και είμαι πολύ χαρούμενη, γιατί έφυγε ένα πολύ μεγάλο βάρος από πάνω μου».

Με αφορμή τα γενέθλια της Demy, ξεχωρίσαμε πέντε αγαπημένα μας τραγούδια της και αποφασίσαμε να τα μοιραστούμε μαζί σας!

1) "Μια Ζωγραφιά"

2) "Πόσες Χιλιάδες Καλοκαίρια"

3) "This Is Love"

4) "Μόνο Μπροστά"

5) "Apothimena"