ΝΕΑ

10 Facts που ίσως δεν ήξερες για την Βασίλισσα της Pop!

Χρόνια Πολλά Madonna!

Από την αγάπη της στον χορό, στον τίτλο της Βασίλισσας της Pop, η Madonna άλλαξε για πάντα στη μουσική βιομηχανία των 80's.

Με την μοναδική για την εποχή φωνή της, στο στυλ της μουσικής που κυκλοφορούσε και τον εγωκεντρικό χαρακτήρα της, η Madonna ξεχώρισε αμέσως.

Παρ'όλο που η αρχή της καριέρας που θα της άλλαζε την ζωή, δεν ήταν όπως την περίμενε, η ταργουδίστρια πάλεψε και δούλεψε σκληρά για να ορθοποδήσει και να χρησιμοποιήσει τα εμπόδια ως δύναμη της.

Σήμερα, η Madonna έχει γενέθλια και εμείς αποφασίσαμε να μοιραστούμε μαζί σας 10 Facts που ίσως δεν γνωρίζατε για την Βασίλισσα της Pop.

1) Η μεγάλη της αγάπη ήταν ο χορός. Το όνειρο της Madonna ήταν να γίνει χορεύτρια, γι'αυτό και τα πρώτα της βήματα έγιναν όταν ήταν μαζορέτα στο Rochester Adams High School.

madonna

2) Στην προσπάθεια της να γίνει χορεύτρια, όταν ήταν στην Νέα Υόρκη, για να βγάζει τα έξοδα της δούλεψε στα Dunkin' Donuts, απ'όπου την απέλυσαν όταν πέταξε ζελέ σε νευριασμένο πελάτη.

3) Γράφει παιδικά βιβλία. Η αγάπη της για τα παιδιά την οδήγησε στην συγγραφή 20 βιβλίων, μέχρι να καταφέρει να κυκλοφορήσει το The English Roses, το 2003.

madonna

4) Δεν είναι η μόνη διάσημη στην οικογένεια. Η Madonna είναι συγγενής με τον Mark Wahlberg, την Gwen Stefani και την Celine Dion.

madonna

5) Παραλίγο να πρωταγωνιστήσει στο Bodyguard. Μπορείτε να φανταστείτε κάποια άλλγ στην ρόλο εκτός από την Whitney Houston; Ούτε και εμείς, γι'αυτό δεν μπορούμε να φανταστούμε την Madonna στο πλευρό του Kevin Costner. Ωστόσο, όντως έκανε audition και ακόμα και αν τα πήγε πολύ καλά, η παραγωγή επέλεξε την Whitney Houston για τον ρόλο.

6) Όταν ήταν μικρή την φωνάξαν Little Nonnie για να την ξεχωρίζουν από την μητέρα που είχε το ίδιο όνομα με εκείνη. Η μητέρα της πέθανε όταν η Madonna ήταν 5 ετών, μετά από μάχη με τον καρκίνο.

madonna

7) Είχε απορρίψει το αστέρι της στον δρόμο των αστεριών του Hollywood, όταν υπήρξε υποψήφια το 1990.

8) Έχει ανοίξει το Ινστιτούτο Mercy James για Παιδιατρική Χειρουργική και Εντατική Θεραπεία στο Blantyre του Μαλάουι το 2017, δίνοντας στο κέντρο το όνομα της κόρης της.

madonna

9) Παρά το γεγονός ότι κέρδισε μια υποτροφία χορού στο Πανεπιστήμιο του Μίσιγκαν, η Madonna παράτησε το κολλέγιο το 1977, μετακομίζοντας στη Νέα Υόρκη για να ακολουθήσει την καριέρα της στη βιομηχανία του θεάματος.

10) Η Madonna ανήκει στην ελίτ των πανέξυπνων καλλιτεχνών παγκοσμίως με IQ που ξεπερνάει το 140. Στον μέσο άνθρωπο το IQ κυμαίνεται μεταξύ του 85-115.