ΝΕΑ

Σαν Σήμερα: Το "Angels" του Robbie Williams γράφει ιστορία στο παγκόσμιο chart!

Από την Εριφύλλη Ράφτη

O Robbie Williams είναι σίγουρα από τους πιο αγαπητούς Άγγλους τραγουδιστές. Έκτος όμως από τραγουδιστής, είναι συνθέτης αλλα και ηθοποιός ενώ στην ηλικία των 16 υπήρξε μέλος του συγκροτήματος Τake That.

Από τότε, έφερε τα άνω-κάτω στην μουσική βιομηχανία πουλώντας 77 εκατομμύρια δίσκους παγκοσμίως. Γεγονός που τον έβαλε στην λίστα ανάμεσα στους πιο πετυχημένους καλλιτέχνες όλων των εποχών. Επίσης κατέχει τον τίτλο του πιο πετυχημένου σόλο καλλιτέχνη όλων των εποχών στην Μ.Βρετανία και του πιο πετυχημένου μη - λατινογενή καλλιτέχνη στην λατινική Αμερική.

Το 2006 κατάφερε να κερδίσει μια θέση στο βιβλίο Γκίνες καθώς πούλησε 1,6 εκατομμύρια εισητήρια μέσα σε μία μέρα για την απερχόμενη περιοδεία του και δεν σταμάτησε εκεί...

Το “Angels” ψηφίστηκε το 2005 ως το καλύτερο Single των τελευταίων 25 ετών, στα Βρετανικά βραβεία BRIT Awards το 2005. Το “Angels” ήταν ήδη 8 ετών τραγούδι όταν πήρε το βραβείο.

Κυκλοφόρησε το 1997, στο άλμπουμ “Life thru a Lens”. Με στίχους γραμμένους από τον Robbie Williams και τον Guy Chambers, βασισμένους σε ένα τραγούδι που είχε γραφτεί από τον Ray Heffernan. Το “Angels” το 1999 πήρε το βράβειο του καλύτερου βρετανικού Single στα BRIT Awards.