ΝΕΑ

Ashton Kutcher: “Είμαι τυχερός που είμαι ζωντανός”!

Σε ένα teaser της τηλεοπτικής εκπομπής «Running Wild with Bear Grylls: The Challenge», που έχει στη διάθεσή του το “Access Hollywood”, ο ηθοποιός Ashton Kutcher αποκάλυψε ότι έπασχε από μία αυτοάνοση διαταραχή, που τον εμπόδιζε να δει, να ακούσει και να περπατήσει.

«Πριν από δύο χρόνια, έπαθα μία περίεργη, εξαιρετικά σπάνια μορφή αγγειίτιδας, η οποία διέλυσε την όρασή μου, την ακοή μου, ακόμη και την ισορροπία μου».

Η αγγειίτιδα είναι μια πολύ σπάνια αυτοάνοση διαταραχή που μπορεί να προκαλέσει φλεγμονή των αιμοφόρων αγγείων, με αποτέλεσμα περιορισμένη ροή αίματος, σύμφωνα με την κλινική Mayo.

Σήμερα, ο γνωστός ηθοποιός, έχοντας αναρρώσει πλήρως, από αυτήν τη δύσκολη περιπέτεια της υγείας του, ομολογεί ότι δεν αφήνει καμία πρόκληση να σταθεί εμπόδιο στην επιτυχία του.

«Δεν το εκτιμάς πραγματικά μέχρι να το χάσεις. Μέχρι να περάσει, σκεφτόμουν “δεν ξέρω αν θα μπορέσω ποτέ να δω ξανά, δεν ξέρω αν θα μπορέσω ποτέ να ακούσω ξανά, δεν ξέρω αν θα μπορέσω ποτέ να περπατήσω ξανά. Είμαι τυχερός που είμαι ζωντανός».

Με πληροφορίες από το instyle.gr