ΝΕΑ

Πόσο «κακός» είναι ο Jason Statham;

Χρόνια Πολλά Jason Statham!

Από την Εριφύλλη Ράφτη

Ο Jason Statham είναι ένας από τους πιο "σκληρούς" ηθοποιούς του Hollywood. Οι ρόλοι του πάντα δείχνουν έναν δύσκολο χαρακτήρα, που δεν χαρίζεται σε κανέναν, που παλέυει πάντα για το καλό και που η περιπέτεια είναι στο αίμα του.

Ως ένας από τους πιο ακριβοπληρωμένους σταρ, ο Statham έχει ανέβασει πολύ ψηλά τον πήχη με τους παραγωγούς να παρακαλάνε για μια εμφάνιση στις ταινίες τους.

Ακόμη και αν δείχνει σκληρός, ο Jason Statham είναι πραγματικά ένα παιδί μάλαμα.

Τον Ιανουάριο του 2014, άνοιξε το Παιδικό Ίδρυμα και το Φιλανθρωπικό οικιακό ορφανοτροφείο, Jason Statham. Ήταν μια τεράστια προσπάθεια από την ομάδα του να καθιερώσει αυτό το έργο και να το δει να πετυχαίνει. Το ορφανοτροφείο φιλοξενεί πάνω από 500 παιδιά που δεν έχουν γονείς.

Όσο "κακός" και να φαίνεται, λοιπόν, ο Jason Statham στις ταινίες του, ο ηθοποιός είναι απλά ένας άνθρωπος που προσπαθεί να βοηθήσει και να ευαισθητοποίησει τον κόσμο σχετικά με τα παιδιά.

Σήμερα, ο σκληρός του κινηματογράφου έχει γενέθλια και εμείς αποφασίσαμε να μοιραστούμε μαζί σας 5 ταινίες που μας έδωσαν την ιδέα ότι ο Jason Statham είναι ο "κακός" του Hollywood.

1) The Transporter

2) Hobbs & Shaw

3) The Expendables

4) Crank

5) The Meg