ΝΕΑ

Η Lizzo αποκαλύπτει πως η Beyoncé την ενέπνευσε να γίνει τραγουδίστρια!

Η Lizzo αποκάλυψε στο ELLE UK σε συνέντευξη που δημοσιεύτηκε την Τετάρτη ότι η πρώην τραγουδίστρια των Destiny's Child, Beyonce έπαιξε μεγάλο ρόλο στις επιθυμίες της να γίνει μουσικός, ειδικά όταν ζούσε στο Χιούστον.

«Μεγαλώνοντας στο Χιούστον, ο αντίκτυπος που είχαν οι Destiny’s Child στο να αποφασίσω να γίνω καλλιτέχνης ήταν απίστευτος, κυρίως επειδή ένιωθα ότι ήμασταν τόσο κοντά σε αυτό», εξήγησε η Lizzo. «Όλοι είχαν τις δικές τους ιστορίες «Είδα την Μπιγιονσέ όταν…» ή «Είδα τις Destiny’s Child σε αυτό το πάρτι…». Και αυτό το έκανε να φαίνεται πιο προσιτό. Όπως, «Α, ίσως μπορώ να το κάνω κι εγώ αυτό, αν δούλευα αρκετά σκληρά και είχα τους σωστούς ανθρώπους γύρω μου».

Στη συνέχεια, η Lizzo είχε την ευκαιρία να δει τις Destiny's Child να ερμηνεύουν, κάτι που ενέπνευσε περαιτέρω τα δικά της όνειρα: «Είχαν μια εκδήλωση υπογραφής άλμπουμ σε ένα Wal-Mart και δεν πήγα σχολείο για να πάω να τις δω. Έχω δει τη Beyoncé ίσως έως και 10 φορές ζωντανά τώρα, και συνεχίζει να μου δίνει αυτό το συναίσθημα… Αυτός ο ενθουσιασμός δεν φεύγει ποτέ».

Με πληροφορίες από το Billboard.com