ΝΕΑ

Χρόνια Πολλά Luke Hemmings! 5SOS: Μα τι γίνεται με αυτά τα αυστραλόπαιδα;

Από την Εριφύλλη Ράφτη

Η αδυναμία στον Luke Hemmings είναι μεγάλη και σήμερα ήρθε η ημέρα να λάμψει!

Ο Luke Hemmings για όσους δεν γνωρίζουν αλλα και όσοι τον ξέρουν είναι ο Lead Singer των 5 Seconds of Summer. Μάλιστα, ήταν εκείνος που ξεκίνησε το συγκρότημα ανεβάζοντας απλά βιντεάκια στο Youtube.

Ο Luke ήταν συμμαθητής και καλός φίλος με τον Calum Hood αλλα και τον Michael Clifford, όταν αποφάσισαν να γίνουν συγκρότημα. Μέσα από ένα μήνυμα στο Messenger του Facebook από τον Clifford που αναζητούσε ντράμερ, στην παρέα τους μπήκε και ο Ashton Irwin. Και έτσι, χάρη σε ένα βίντεο του Hemmings γεννήθηκαν οι 5SOS.

Ο φρεσκο-αρραβωνιασμένος Luke πρόσφατα κυκλοφόρησε το νέο solo του άλμπουμ, παράλληλα με εκείνο που δημιουργούν με τους 5SOS, ενώ μας απέδειξε για ακόμη μια φορά ότι η φωνή του είναι εξαιρετική και εκείνος υπερταλαντούχος.

Μαζί με τους 5SOS έχει ταξιδέψει στα πιο όμορφα μέρη του κόσμου ενώ και τώρα βρίσκεται σε παγκόσμια περιοδεία.

Μπορεί οι 5 Seconds of Summer να έγιναν ιδιαίτερα γνωστοί όταν άνοιγαν τις συναυλίες των One Direction στις περιοδείες του, όμως κατάφεραν να ξεχωρίσουν και να αγαπηθούν για τη μουσική και το ταλέντο τους.

Σήμερα, ο Luke Hemmings έχει γενέθλια και εμείς αποφασίσαμε να μοιραστούμε μαζί σας, 5+1 τραγούδια των 5 Seconds of Summer που μας έκαναν να τον αγαπήσουμε!

1) She Looks So Perfect

2) Ghost of You

3) Amnesia

4) Youngblood

5) Teeth

Και ένα δικό του:

6) Starting Line