ΝΕΑ

Ο Alex Rodriguez μίλησε πρώτη φορά για τον χωρισμό του με την Jennifer Lopez

Τον Μάρτιο του περασμένου έτους, η Jennifer Lopez και ο Alex Rodriguez σόκαραν τους θαυμαστές με την είδηση ​​ότι διέλυσαν τον αρραβώνα τους. Όμως, ένα χρόνο μετά, και οι δύο σταρ είναι πιο ευτυχισμένοι από ποτέ στην προσωπική τους ζωή. Η τραγουδίστρια αναζωπύρωσε το παλιό ειδύλλιο και αρραβωνιάστηκε (ξανά) με τον Ben Affleck τον Απρίλιο, ενώ ο πρώην παίκτης των Yankees μόλις μίλησε στη Martha Stewart στο podcast της στο iHeartRadio για το πόσο χαρούμενος και υγιής νιώθει αυτές τις μέρες.

Όταν ο Stewart ρώτησε για πρώτη φορά τον Rodriguez για το πώς ήταν η ζωή του με την J. Lo, είπε ότι «δεν μετάνιωσε». «Η ζωή είναι ωραία», μοιράστηκε. «Είμαι πολύ τυχερός. Ξυπνάω κάθε πρωί και ευχαριστώ τον θεό για την υγεία μου, για τις όμορφες κόρες μου, που είναι τώρα 17 και 14. Αυτό είναι το νούμερο ένα επίκεντρό μου στη ζωή».

Ο 46χρονος παίκτης του μπέιζμπολ συνέχισε λέγοντας ότι σίγουρα δεν έχει απομείνει κανένα κακό από τον χωρισμό. «Κοίτα, περάσαμε υπέροχα», είπε. «Το πιο σημαντικό, βάζουμε πάντα τα παιδιά μπροστά και στο επίκεντρο σε ό,τι κάνουμε. Να τι θα σας πω για την Jennifer, και έλεγα σε μερικούς από τους συναδέλφους μου εδώ τις προάλλες, ότι είναι ο πιο ταλαντούχος άνθρωπος που έχω πάει ποτέ».

«Ο πιο σκληρός εργαζόμενος», πρόσθεσε. «Και νομίζω ότι είναι η καλύτερη ερμηνεύτρια στον κόσμο σήμερα».