ΝΕΑ

Οι Metallica απάντησαν σε τσακωμό θαυμαστών του «Stranger Things»: «Όλοι είναι ευπρόσδεκτοι στην οικογένεια των Metallica»

Οι Metallica δεν ενδιαφέρονται πολύ για το πώς θα ανακαλύψετε τη μουσική τους, είτε το κάνετε ξεθάβωντας το βινύλιο του άλμπουμ τους Master of Puppets του 1986 στο τοπικό indie δισκάδικό σας είτε μέσω Stranger Things.

Στην πραγματικότητα, όταν το κομμάτι έπαιξε σε μια σκηνή στο φινάλε της επικής σεζόν 4, οι θρύλοι έγραψαν ότι ήταν «εντελώς έκπληκτοι». Τους άρεσε όταν ο αξιολάτρευτος φανατικός metalhead/D&D Eddie Munson έπαιξε το τραγούδι στην κιθάρα για να σώσει τους φίλους του από το μπαράζ των δολοφονικών πλασμάτων στο Upside Down.

Αυτό μπορεί να εξηγήσει γιατί είχαν μια έντονη απάντηση όταν ένας σχολιαστής στράφηκε εναντίον στους θαυμαστές του συγκροτήματος. «Ακούσατε κανένα ωραίο τραγούδι τον τελευταίο καιρό; ⚡️ #Metallica #MasterOfPuppets #StrangerThings #StrangerThings4 #EddieMunson #NotLiveInTheUpsideDown», έδωσαν λεζάντα σε ένα βίντεο που δημοσιεύτηκε στο TikTok την Τετάρτη.

Όταν ένας σχολιαστής απάντησε: «Συγγνώμη στους Metallica για όλους τους ψεύτικους θαυμαστές των Stranger Things που σας αγαπούν», το συγκρότημα έσπευσε να απαντήσει στο σχόλιο. «Μη λυπάσαι. Όλοι είναι ευπρόσδεκτοι στην οικογένεια των Metallica», έγραψαν. «Αν τους αρέσει το «Puppets», το πιθανότερο είναι ότι θα βρουν πολλά άλλα τραγούδια για να ακούσουν», προσθέτοντας αργότερα, «FYI – ΟΛΟΙ είναι ευπρόσδεκτοι στην οικογένεια Metallica. Είτε είστε θαυμαστές για 40 ώρες είτε για 40 χρόνια, όλοι μοιραζόμαστε έναν δεσμό μέσω της μουσικής. Όλοι ξεκινήσατε από το σημείο μηδέν σε μια χρονική στιγμή».