ΝΕΑ

Χρόνια Πολλά Post Malone! Θυμόμαστε 5 τραγούδια που μας έκαναν να τον αγαπήσουμε!

Από τη Ρίτα Τριανταφύλλου

Ο Post Malone, κατά κόσμον Austin Richard Post, είναι Αμερικανός ράπερ, τραγουδιστής και παραγωγός, που γεννήθηκε στις Συρακούσες της Νέας Υόρκης και μεγάλωσε στο Τέξας. Παρά το νεαρό της ηλικίας του, γιατί είναι μόλις 27 ετών, έχει αρκετές επιτυχίες στο βιογραφικό του και μεγάλη επιρροή στα social media.

Από τα παιδικά του κιόλας χρόνια, ήξερε με τι ήθελε να ασχοληθεί, αφού ο πατέρας του ήταν DJ και τον είχε φέρει σε επαφή με πολλά είδη μουσικής, όπως η hip-hop, η country και η rock. Του άρεσε να παίζει κιθάρα και μάλιστα, σε ηλικία 15 ετών, πέρασε από οντισιόν για το συγκρότημα Crown the Empire, αλλά τελικά απορρίφθηκε, αφού οι χορδές της κιθάρας του έσπασαν κατά τη διάρκεια της ακρόασης.

Στις 19 Ιουλίου 2015, ο Post Malone κυκλοφόρησε το πρώτο του τραγούδι, με τίτλο «White Iverson» και πέτυχε ένα εκατομμύριο προβολές μέσα σε ένα μήνα από την κυκλοφορία του, ενώ ανέβηκε στις κορυφαίες 20 θέσεις στο αμερικανικό Billboard Hot 100. Αμέσως, προσέλκυσε το ενδιαφέρον πολλών δισκογραφικών εταιρειών και τον Αύγουστο, της ίδιας χρονιάς, υπέγραψε συμβόλαιο με την Republic Records.

Τον Αύγουστο του 2015, επίσης, ο διάσημος τραγουδιστής, εμφανίστηκε στο πάρτυ των 18ων γενεθλίων της Kylie Jenner, όπου συνάντησε τον Kanye West, ο οποίος απόλαυσε τη μουσική του, με αποτέλεσμα να συνεργαστεί με τον Post Malone στο τραγούδι του «Fade» από το άλμπουμ του «The Life of Pablo».

Το 2016, ο νεαρός τραγουδιστής κυκλοφόρησε το πρώτο του άλμπουμ, με τίτλο «Stoney», το οποίο έφτασε έως την πρώτη θέση στο US Billboard 200 και ορίστηκε ως τριπλά πλατινένιο. Επιπλέον, το δεύτερο άλμπουμ του, με τίτλο «Beerbongs & Bentleys», που κυκλοφόρησε το 2018 και περιέχει τις επιτυχίες «Rockstar» και «Psycho» έφτασε, επίσης, στην πρώτη θέση του Billboard 200 και ήταν υποψήφιο για Άλμπουμ της χρονιάς στα 61α Grammy Awards.

Ο Post Malone, μέχρι το 2019, είχε πουλήσει 60 εκατομμύρια δίσκους στις ΗΠΑ, είχε κερδίσει δύο αμερικανικά μουσικά βραβεία, ένα βραβείο Billboard και ένα βραβείο MTV.

Το Σεπτέμβριο του 2019, κυκλοφόρησε το τρίτο του άλμπουμ, με τίτλο «Hollywood's Bleeding» που έγινε το δεύτερο νούμερο ένα άλμπουμ του στο Billboard 200, ενώ το τραγούδι του «Circles» από το νέο του άλμπουμ ξεπέρασε ένα ρεκόρ 39 εβδομάδων στις δέκα πρώτες θέσεις στο Hot 100.

Σήμερα, ο Post Malone, έχει γενέθλια και αποφασίσαμε να μοιραστούμε μαζί σας τα 5 αγαπημένα μας τραγούδια του.

Circles

Psycho

Rockstar

Sunflower

Congratulations