ΝΕΑ

Ο Post Malone μιλάει για το TikTok

Στη συζήτηση που αφορά την την πίεση που ασκείται στους μουσικούς καλλιτέχνες να πετύχουν τα τραγούδια τους να γίνουν viral στο TikTok, ανέφερε την δική του άποψη ο Post Malone.

Ο Malone, μιλά για τη σχέση του με τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και συγκεκριμένα για το TikTok, σε μία νέα συνέντευξή του στο Apple Music 1.

«Υπάρχουν τόσοι πολλοί διαφορετικοί τρόποι για να κάνεις τους ανθρώπους να ακούσουν τη μουσική σου» αναφέρει ο ράπερ. «Και το TikTok είναι τόσο σπουδαίο... είναι υπέροχο» σημειώνει προσθέτοντας ότι οι χρήστες της πλατφόρμας κοινωνικής δικτύωσης κάνουν viral τα τραγούδια καλλιτεχνών. «Ανακαλύπτεις ταλαντούχους ανθρώπους εκεί» ανέφερε.

Ο ράπερ, λέει πως δεν τον προσελκύει η δημιουργία περιεχομένου στην εφαρμογή. «Είναι πολύ δύσκολο για μένα να δημιουργήσω κάτι φυσικό» λέει, παρά το όφελος που μπορεί να δώσει το TikTok σε αναδυόμενους καλλιτέχνες. Μάλιστα πρόσθεσε πως ήταν «ενδιαφέρον» που άκουσε τη γνώμη της τραγουδίστριας Hasley για το TikTok.

Επίσης, η δισκογραφική εταιρεία της τραγουδίστριας απέκλειε την κυκλοφορία του νέου της τραγουδιού, So Good και είναι κάτι που η ίδια αποκάλυψε. Όμως το τραγούδι έγινε viral στο TikTok. Στις 9 Ιουνίου ανακοίνωσε η εταιρία πως το τραγούδι θα κυκλοφορήσει.

«Η αλλαγή νοοτροπίας και η αποστασιοποίηση από τα social media επηρέασαν πραγματικά τη ζωή μου με θετικό τρόπο» είπε ο ράπερ.

Όμως αυτό δεν σημαίνει πως σιχαίνεται τελείως τα social media. «Κάνε αυτό που είναι σωστό για σένα. Στο τέλος της μέρας θα πρέπει να αισθάνεσαι άνετα με τον εαυτό σου» είπε. «Τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης είναι κάτι με το οποίο δεν νιώθω πολύ άνετα» πρόσθεσε.

Με πληροφορίες από το ΑΠΕ