ΝΕΑ

Νέα κυκλοφορία άλμπουμ «Mr. Morale & The Big Steppers» του Kendrick Lamar

Το νέο άλμπουμ του Kendrick Lamar, έχει τίτλο «Mr. Morale & The Big Steppers».

Ένα άλμπουμ, το οποίο οι θαυμαστές περίμεναν με ανυπομονησία, από τότε που είχε αρχίσει να το διαφημίζει, τον Αύγουστο του 2021 και είχε δώσει το ψευδώνυμο «Oklama».

Αποτελείται από δύο δίσκους και περιέχει μια σειρά από συνεργασίες με μοναδικούς καλεσμένους στο «Purple Hearts», τον Kodak Black στο «Silent Hill», την Tanna Leone, όπου και ανήκει στο δυναμικό της pgLang του Lamar στο «Mr. Morale» και τη frontwoman των Portishead, Beth Gibbons, στο «Mother I Sober».

Ο Kendrick Lamar στο «Mother I Sober» ραπάρει «Οικογενειακοί δεσμοί, κατηγόρησαν τον ξάδερφό μου, σε άγγιξε Kendrick; / Ποτέ δεν είπα ψέματα, αλλά κανείς δεν με πίστεψε».

Στο «Savior» κρίνει τους αρνητές του COVID-19 και του εμβολίου και λέει: «Είδα έναν χριστιανό να λέει το εμβόλιο κοπριά του θηρίου / Μετά κόλλησε COVID και προσευχήθηκε στην Pfizer για ανακούφιση / Μετά κόλλησα COVID και άρχισα να αμφισβητώ τον Kyrie».

Οι Duval Timothy, Boi-1da, Sounwave, Bekon και άλλοι, υπογράφουν την παραγωγή του άλμπουμ.

Επίσης ο Kendrick Lamar, έδειξε το εξώφυλλο του άλμπουμ, στο οποίο φαίνεται με ένα αγκάθινο στέμμα και να κρατάει ένα παιδί, καθώς στο βάθος βρίσκεται μια γυναίκα με ένα μωρό. Και να σημειώσουμε πως η λήψη της φωτογραφίας έγινε από τον Renell Medrano.

Με πληροφορίες από το hit-channel.com