ΝΕΑ

Νέο ντοκιμαντέρ αφιερωμένο στην ζωή της Βασίλισσας Ελισάβετ

Ένα νέο ντοκιμαντέρ, 75 λεπτών, για την 96χρονη βασίλισσα Ελισάβετ, με περιεχόμενο την ζωή της, φτιάχτηκε από το βρετανικό τηλεοπτικό δίκτυο με κύρια αφορμή, τον εορτασμό του Πλατινένιου Ιωβηλαίου της βασίλισσας Ελισάβετ. Το ντοκιμαντέρ εστιάζει στην νεαρή της ηλικία κυρίως , από την ημέρα της γέννησής της έως τη στέψη της το 1953 , σε ηλικία 27 ετών.

Τα εκατοντάδες προσωπικά βίντεο της βασιλικής οικογένειας που παραχωρήθηκαν στην δημοσιότητα , διαθέτουν πλάνα, ταινίες και φωτογραφικό υλικό από τα παρασκήνια επίσημων εκδηλώσεων του παλατιού, καθώς και προσωπικά στιγμιότυπα καταγεγραμμένα από τα ίδια τα μέλη της.

Ο αρχισυντάκτης του BBC, Σάιμον Γιανγκ (Simon Young) ανέφερε πως «Αυτό το ντοκιμαντέρ είναι μια εξαιρετική ματιά σε μια βαθιά προσωπική πλευρά της Βασιλικής Οικογένειας που σπάνια βλέπουμε και είναι υπέροχο που μπορούμε να το μοιραστούμε με το έθνος καθώς γιορτάζουμε το Πλατινένιο Ιωβηλαίο της»

Η προβολή για το ντοκιμαντέρ «Elizabeth: The Unseen Queen» , θα γίνει στις 29 Μαϊου στο Ηνωμένο Βασίλειο , μάλιστα μια εβδομάδα πριν από τους εθνικούς εορτασμούς για τα 70 χρόνια της βασίλισσας στο θρόνο.

Με πληροφορίες από το Αθηναϊκό-Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων