ΝΕΑ

Η ήττα του Μπένεντικτ Κάμπερμπατς από τον Γουίλ Σμιθ τη βραδιά των Όσκαρ

Ο Μπένεντικτ Κάμπερμπατς έφερε το πολυσύμπαν (multiverse) στην σκηνή του Saturday Night Live. Ο πρωταγωνιστής του «Doctor Strange in the Multiverse of Madness» και με την βοήθεια των Arcade Fire , αφού ανέλαβε τα χρέη του οικοδεσπότη για το επεισόδιο του Σαββάτου , χρησιμοποίησε τον εναρκτήριο μονόλογό του, για να μιλήσει πάνω στο ότι σεναριογράφοι του βραδινού σόου τον παρότρυναν να κάνει σχόλια , τα οποία συνδέονται με την πιο πρόσφατη ταινία του.

Ο Κάμπερμπαντς ανέφερε ότι «Λατρεύω τον τύπο, μου αρέσει να υποδύομαι τον χαρακτήρα του Dr. Strange. Η ταινία πάει πολύ καλά, αλλά έχω παίξει και σε άλλες»

Επίσης δήλωσε ότι έπαιξε και σε άλλες ταινίες όπως το «The Power of Dog». Τα λόγια του παραγωγού και σεναριογράφου SNL Λορν Μάικλς ήταν πως «Κανείς δεν το είδε».

Για το περιβόητο χαστούκι του Σμιθ στον Κρις Ροκ , έκανε μία αναφορά και τα λόγια του ήταν «Είπα: “ Άντε, φίλε, ήμουν υποψήφιος για Όσκαρ γι' αυτό. Δεν κέρδισα. Με κέρδισε ή χτύπησε (beat) ο Γουίλ Σμιθ». «Όχι έτσι. Όχι σωματικά» τόνισε ο Άγγλος ηθοποιός.

Λίγα λεπτά μετά το χαστούκι , το βραβείο για την ερμηνεία του στην ταινία «King Richard» , κέρδισε ο Γουίλ Σμιθ , ενώ είχε γίνει πρόταση στον Κάμπερμπατς για Όσκαρ Α’ Ανδρικού Ρόλου.

Ήταν τεράστια τιμή για τον Άγγλο ηθοποιό που παρουσίαζε το επεισόδιο του SNL για την Ημέρα της Μητέρας και αφιέρωσε χρόνο για να ευχαριστήσει την μητέρα του αλλά και την σύζυγό του. Επίσης υποδύεται τον χαρακτήρα του Dr. Strange στην ταινία της Marvel και έκανε μία αναφορά πάνω σε αυτό.

Με πληροφορίες από το Αθηναϊκό-Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων