ΝΕΑ

Ο Justin Timberlake ανησυχεί ότι η φήμη θα επηρεάσει τα παιδιά του

«Πρέπει διασφαλίσουμε ότι θα μπορέσουν να είναι παιδιά για όσο το δυνατόν περισσότερο».

Ο Justin Timberlake και η Jessica Biel προσπαθούν να μεγαλώσουν τα παιδιά τους μακριά από τη φώτα της δημοσιότητες ενώ οι ίδιοι ζουν ως διασημότητες.

Ο τραγουδιστής φιλοξενήθηκε στο podcast «Armchair Expert» του ηθοποιού με τον Dax Shepard και μίλησε για τους δύο γιους που έχει αποκτήσει με την Biel, τον 5 ετών Silas και τον Phineas, που γεννήθηκε το 2020.

«Προσπαθώ να βεβαιωθώ ότι μπορούμε να έχουμε μια ζωή όπου δεν θα είμαστε παράξενα ιδιωτικοί, όμως πρέπει διασφαλίσουμε ότι θα μπορέσουν να είναι παιδιά για όσο το δυνατόν περισσότερο. Και να μην έχουν το βάρος κάποιου άλλου που θα τους αντιμετωπίζει διαφορετικά, εξαιτίας κάτι που κάνουν οι γονείς τους», είπε ο Justin Timberlake.

Μια από τις μεγαλύτερες ανησυχίες του είναι ότι τα παιδιά του δεν θα μπορέσουν να δημιουργήσουν πραγματικές φιλίες λόγω της φήμης των γονιών τους.

Ο Dax Shepard, ο οποίος έχει αποκτήσει δύο κόρες με την ηθοποιό Kristen Bell, την 6 ετών Delta και την 7 ετών Lincoln, συμφώνησε με τον τραγουδιστή.

«Έχω τόσο μεγάλο φόβο ότι τα άλλα παιδιά πρόκειται να κάνουν παρέα μαζί τους μόνο εξαιτίας αυτού ή θα τα απεχθάνονται εξαιτίας αυτού», ανέφερε ο Shepard.

Οι δύο οικογένειες δίνουν οδηγίες στα παιδιά τους να μην λένε στους φίλους τους ότι ένας από τους γονείς τους ήταν πίσω από τον αγαπημένο τους χαρακτήρα στις ταινίες κινουμένων σχεδίων. Η Kristen Bell δάνεισε τη φωνή της στην πριγκίπισσα Άννα στο «Frozen» και ο Justin Timberlake έδωσε ζωή στο χαρακτήρα του «Branch» στο «Trolls».

«Ξέρω ότι είστε υπερήφανες και ότι θα έπρεπε να μπορείτε να το πείτε αυτό, αλλά απλώς σας προειδοποιώ, ότι πιθανώς θα κάνει τα άλλα παιδιά να ζηλέψουν και δεν θα ξέρουν πώς να χειριστούν αυτό το συναίσθημα», είπε ο Jax Shepard στις κόρες του.

«Ναι, έχουμε το ίδιο πράγμα, τα παιδιά στο σχολείο του πεντάχρονου γιου μου λένε: “Ο μπαμπάς σου είναι ο Branch”», πρόσθεσε ο Justin Timberlake. «Για ανθρώπους σαν εμάς, ξέρετε, η ελπίδα είναι ότι θα συνεχίζουμε να τους ενσταλάζουμε ότι έχουμε πραγματικά διασκεδαστικές δουλειές, όμως δεν είμαστε αυτοί».

ΠΗΓΗ: hit-channel.com