ΝΕΑ

Η Kylie Jenner κατέθεσε την κακοποίηση του πρώην συντρόφου της από την Blac Chyna

Από την Εριφύλλη Ράφτη

Η Kylie Jenner κατέθεσε τη Δευτέρα ότι εξέφρασε ανησυχίες στον αδερφό της Rob Kardashian σχετικά με τη (τότε) νέα του κοπέλα και μελλοντική συμπρωταγωνίστρια του ριάλιτι Blac Chyna, επειδή είχε ακούσει ότι η Chyna είχε την τάση να κάνει κατάχρηση ναρκωτικών, αλκοόλ και να γίνεται βίαιη.

«Ένιωθα ότι ήταν καθήκον μου να εκφράσω τις ανησυχίες μου, αλλά τελικά ήταν στο χέρι του», είπε η Τζένερ, από το βήμα μάρτυρα σε μια δίκη του Λος Άντζελες. Είπε ότι ο αδερφός της δεν άκουσε τις προειδοποιήσεις της και συνέχισε τη σχέση.

Η Chyna μηνύει την Jenner και τρία άλλα μέλη της οικογένειας Kardashian, ισχυριζόμενη ότι τη δυσφήμισαν ως βίαιη και ανάγκασαν την ακύρωση του ριάλιτι σόου της, "Rob & Chyna", μετά από μια σύντομη σεζόν.

Τόσο η Chyna όσο και η Jenner είχαν σχέση με τον ράπερ Tyga ενώ η Chyna απέκτησε και ένα παιδί μαζί του. Η Jenner είπε ότι ο Tyga της έδειξε μια ουλή από μαχαίρι 6 ιντσών που είπε ότι του έκανε ενώ έκανε κατάχρηση ναρκωτικών και αλκοόλ, είπε η Jenner.

Η Jenner κατέθεσε ότι όταν ο Rob Kardashian και η Chyna άρχισαν να βγαίνουν τον Ιανουάριο του 2016, δεν πίστευε ότι η αγάπη της Chyna ήταν γνήσια.

Ωστόσο, όπως είπε, ήταν συγκρατημένα αισιόδοξη αφού ανακοίνωσαν τον Απρίλιο του 2016 ότι θα αρραβωνιαστούν και είπαν τον Μάιο ότι έκαναν μαζί ένα μωρό.

«Ήμουν χαρούμενη για τον αδερφό μου εκείνη την εποχή», είπε η Jenner, «αλλά απλώς περίεργη πώς θα πήγαινε».

Η Kylie Jenner, στο σπίτι της οποίας ζούσαν οι δυο τους, κατέθεσε ότι στον απόηχο του καβγά είδε κάποιες από τις ζημιές και θυμάται ότι ο αδερφός της ήταν συναισθηματικά τραυματισμένος, αλλά δεν μπορούσε να θυμηθεί ότι είχε δει κανένα στοιχείο σωματικού τραυματισμού.

Σίγουρα έφυγε πιστεύοντας ότι η βία ήταν σοβαρή, κατέθεσε.

«Χρησιμοποιούσε τις λέξεις «Προσπαθούσε να με σκοτώσει»» είπε η Kylie Jenner.

Η Τζένερ επιστρέφει στο βήμα του μάρτυρα την Τρίτη.

Οι δύο άλλοι κατηγορούμενοι, η Khloé Kardashian και η Kim Kardashian, αναμένεται να καταθέσουν αργότερα μέσα στην εβδομάδα. Η Kim Kardashian δεν βρέθηκε στο δικαστήριο τη Δευτέρα για πρώτη φορά στη δίκη των έξι ημερών.

Με πληροφορίες από το Billboard.com