ΝΕΑ

Χρόνια Πολλά Γιώργο Λιβάνη! Διαβάστε 10 Facts που ίσως δεν γνωρίζατε για τον τραγουδιστή!

Από την Εριφύλλη Ράφτη

Μπορεί να τον γνωρίσαμε καλύτερα τα τελευταία χρόνια αλλα η αγάπη μας για εκείνον δεν κρύβεται. Ο Γιώργος Λιβάνης με την μαγευτική του φωνή, μας έχει κάνει πολλές φορές να χορέψουμε και σίγουρα μας έχει ταξιδέψει με τα τραγούδια του.

Είναι ένα κλασικά καλό παιδί και ένας τραγουδιστής που σίγουρα θα ακούμε και θα μας απασχολεί για πολλά ακόμη χρόνια.

Σήμερα, ο Γιώργος Λιβάνης έχει γενέθλια και εμείς αποφασίσαμε να μοιραστούμε μαζί σας μερικά facts που ίσως δεν ξέρατε για τον τραγουδιστή.

  1. Είναι 10 χρόνια στον χώρο όμως ο κόσμος τον έμαθε καλύτερα από τις φήμες για σχέση με πρώην παίκρια reality. Ωστόσο, εκείνος δεν εκμεταλλεύτηκε την υπόθεση και άφησε χρόνο να λάμψει η αλήθεια για να φτάσει τελικά ο κόσμος να αγαπήσει τον Γιώργο.
  1. Κατάγεται από τον Αστακό, Αιτωλοακαρνανίας. Τα καλοκαίρια του τα περνούσε στον Αστακό και στην Λευκάδα καθώς οι γονείς του είχαν τουριστικά καταστήματα.
  1. Οι γονείς του άκουγαν πολλή μουσική γι’αυτό και έχει μεγαλώσει με μουσική παιδεία ακόμη και αν εκείνος όταν ήταν μικρός ντρεπόταν να τραγούδησει.
  1. Το πρώτο τραγούδι που τραγούδησε ολόκληρο ήταν το «Φταίμε και οι δυο» σε audition για το X-Factor. Στην συνέχεια είχε διαγωνιστεί και στο Greek Idol.
  1. Ζει μόνος του από 18 ετών, ων φοιτητής Μουσικής τεχνολογίας στο Ρέθυμνο. Τελικά, δεν ολοκλήρωσε την σχολή γιατί είχε πολλές απαιτήσεις και τελικά του βγήκε σε καλό.
  1. Είπε ψέμματα για να κλείσει την πρώτη του δουλειά στο Ρέθυμνο πως τραγουδούσε 3 χρόνια ενώ δεν είχε ξανατραγουδήσει ποτέ.
  1. Μαγειρεύει σπάνια γιατί δεν μπορεί μετά να φάει αυτό που έφτιαξε!
  1. Τον αγχώνει πολύ το ταξίδι με αεροπλάνο. Το μεγαλύτερο ταξίδι που έχει πάει είναι στην Γαλλιά ενώ το βράδυ πριν από κάθε ταξίδι ανεβάζει πυρετό από το άγχος.
  1. Πηγαίνει σε ψυχολόγο, ο οποίος ντύνεται πιλότος για να τον βοήθησει να ξεπεράσει την φοβία του με τα αεροπλάνα.
  1. Ευχαριστεί ακόμη και σήμερα τον Γιώργο Λεβέντη γιατί τον βοήθησε μετά την audition στο X-Factor να πάει σε δάσκαλο να μάθει να τραγουδάει τόσο καλά.