ΝΕΑ

Το SNL σχολίασε τις επιπτώσεις του Will Smith από την Ακαδημία των Oscar

Από την Εριφύλλη Ράφτη

Αφού το Saturday Night Live αστειεύτηκε για την περίφημη στιγμή των Όσκαρ με τον Will Smith σε πολλά σημεία του επεισοδίου που προβλήθηκε στις 9 Απριλίου, φαινόταν απίθανο ότι η σειρά του NBC θα άφηνε ασχολίαστη την τελευταία εξέλιξη.

Κατά τη διάρκεια του show του Σαββατοκύριακου, ο συμπαρουσιαστής Colin Jost ανέφερε την ανακοίνωση της Ακαδημίας Κινηματογραφικών Τεχνών και Επιστημών , η οποία περιελάμβανε τον αποκλεισμό του Will Smith από όλες τις εκδηλώσεις του οργανισμού, συμπεριλαμβανομένων των τελετών των βραβείων Όσκαρ, για την επόμενα 10 χρόνια μετά το χαστούκι του παρουσιαστή Κρις Ροκ κατά τη διάρκεια των Όσκαρ του περασμένου μήνα.

«Ως τιμωρία για το χαστούκι του Κρις Ροκ, η Ακαδημία Κινηματογραφικών Τεχνών και Επιστημών απαγόρευσε στον Γουίλ Σμιθ να παρευρεθεί στα Όσκαρ για 10 χρόνια», είπε ο Τζοστ. «Μα είναι αυτό τιμωρία; Μπορεί ακόμα να είναι υποψήφιος. Μπορεί να κερδίσει ακόμη και ένα βραβείο. Μπορεί να πάει ακόμη και στο After Party».

Ο Jost συνέχισε, «Απλώς δεν χρειάζεται να παρευρεθεί στην τετράωρη τελετή όπου κάποιος σίγουρα θα κοροϊδέψει ξανά τη γυναίκα του».

Ο σταρ του SNL ακολούθησε το αστείο δείχνοντας μια φωτογραφία του ίδιου και του συναδέλφου του παρουσιαστή του «Weekend Update» Μάικλ Τσε να φαίνονται άβολα ενώ συνδιοργανώνουν τα 70α Primetime Emmy Awards το 2018.

«Ειλικρινά, νομίζω ότι μια πραγματική τιμωρία θα ήταν να κάνω τον Γουίλ Σμιθ να διοργανώσει τα Όσκαρ του επόμενου έτους», είπε ειρωνικά ο Τζοστ. «Επειδή, πιστέψτε με, τίποτα δεν θα σας κάνει να αμφισβητήσετε τις επιλογές σας στη ζωή περισσότερο από το να φιλοξενήσετε μια εκπομπή βραβείων».

Με πληροφορίες από το Billboard.com