ΝΕΑ

Γκράφιτι σε τοίχο του Βερολίνο έγινε το χαστούκι του Chris Rock από τον Will Smith

Από την Γεωργία Θεοδωρίδου

Η αντιπαράθεση των δύο ηθοποιών, Will Smith και Chris Rock έχει προκαλέσει viral memes, παρωδίες, βίντεο με αντιδράσεις και ακόμη και κινούμενα σχέδια από τη νύχτα της 94ης απονομής των βραβείων Όσκαρ.

Ο Will Smith κέρδισε το Όσκαρ Α' Ανδρικού Ρόλου για την ερμηνεία του στην ταινία «King Richard» - στον ρόλο του Ρίτσαρντ Γουίλιαμς, πατέρα των σταρ του τένις Σερίνα και Βίνους Γουίλιαμς, εισέβαλε στη σκηνή και χαστούκισε τον Chris Rock, όταν ο κωμικός είπε ένα αστείο για τη σύζυγό του, Τζέιντα Πίνκετ Σμιθ. Η Πίνκετ Σμιθ μίλησε δημόσια για την απώλεια των μαλλιών της από αλωπεκία, που ήταν ο στόχος του αστείου του Rock. Το περιστατικό με τους Will Smith και Chris Rock απεικονίζεται πλέον σε τοιχογραφία σε πρώην τμήμα του Τείχους του Βερολίνου.

Kαλλιτέχνης του γκράφιτι είναι ο Jesus Cruz Artiles και παρουσιάζει τον Smith να χαστουκίζει τον Rock. Στην τοιχογραφία, ο Smith αναπαριστάνει την «πραγματική ζωή», ενώ ο Rock χαρακτηρίζεται ως «η φανταστική μου ζωή στα social media».

Ο Artiles, το καλλιτεχνικό όνομα του οποίου είναι Eme Freethinker, δημοσίευσε το έργο στον λογαριασμό του στο Instagram. «Συγγνώμη… δεν μπορώ να αντισταθώ», έγραψε στην ανάρτηση. «Πώς τα πάτε στην πραγματική ζωή;».

Να υπενθυμίσουμε ότι ο Will Smith ανακοίνωσε ότι αποφάσισε να παραιτηθεί από μέλος της Ακαδημίας των Όσκαρ μετά το χαστούκι του στον κωμικό Chris Rock. Το ΔΣ της Ακαδημίας δήλωσε ότι θα συνεδριάσει στις 18 Απριλίου για να αποφασίσει για την υπόθεση του Smith και να επιβάλει πιθανές κυρώσεις.

Με πληροφορίες από το ΑΠΕ