ΝΕΑ

Παντρέυτηκε η Kourtney Kardashian με τον Travis Barker

Από την Εριφύλλη Ράφτη

Ο Travis Barker και η Kourtney Kardashian παντρεύτηκαν! Ο γάμος έρχεται ένα χρόνο αφότου επισημοποίησαν τη σχέση τους στο Instagram.

Σύμφωνα με το TMZ, το ζευγάρι επισκέφτηκε ένα παρεκκλήσι γάμου στο Λας Βέγκας νωρίς το πρωί της Δευτέρας ενώ βρισκόταν στην πόλη για τα βραβεία Grammy, όπου ο Barker εμφανίστηκε λίγες ώρες νωρίτερα με τους Lenny Kravitz και HER.

«Δεν ήξερα ποιοί ήταν μέχρι να σηκωθούν. Διαφημίζομαι ως 24ωρο, αλλά ήθελαν να βεβαιωθούν ότι είμαι ακόμα εκεί», είπε στο People ο ιδιοκτήτης του One Love Wedding Chapel, Marty Frierson. «Πλήρωσαν και ζήτησαν τον Έλβις Πρίσλεϊ, αυτό ήταν υποχρεωτικό. Τηλεφώνησα 5 λεπτά αργότερα και είπα: «Πήρα έναν Έλβις» και ήταν εκεί».

Ο Frierson είπε επίσης στο περιοδικό ότι ολόκληρη η τελετή διήρκεσε περίπου 30 λεπτά.

Το TMZ ανέφερε ότι δεν επέτρεψαν στον χώρο του γάμου να τραβήξει φωτογραφίες, προτιμώντας να στελεχώσουν την ευλογημένη εκδήλωση με τον δικό τους φωτογράφο και την ασφάλεια. Σύμφωνα με πληροφορίες, το ζευγάρι είχε επίσης άδεια γάμου, την οποία έδωσαν στον ιδιοκτήτη του παρεκκλησίου, ο οποίος υπηρέτησε επίσης ως μάρτυρας.

Σύμφωνα με το TMZ, θα υπάρξουν «αρκετοί» άλλοι γάμοι στο μέλλον.

Με πληροφορίες από το Billboard.com