ΝΕΑ

Η Jennifer Lopez θυμάται και μας προτρέπει να μην εγκαταλείψουμε ποτέ την ελπίδα και την αγάπη

Με αφορμή τα 10 χρόνια από την κυκλοφορία του DANCE AGAIN

Από την Γεωργία Θεοδωρίδου

Η Jennifer Lopez αναπολεί το 10 χρόνων τραγούδι της “Dance Again” και μοιράστηκε με τους ακόλουθους της στο Instagram κάποιες φωτογραφίες, υπενθυμίζοντας μας πως δεν πρέπει ποτέ να εγκαταλείπουμε την ελπίδα και την αγάπη!

«Always remember…you will live…you will love and you will DANCE AGAIN. When I recorded this song I was in a place where I needed to remind myself of these things…and it became one of my favorite songs and more importantly my anthem to never give up hope on true love. 🤍 Celebrating a #DecadeofDanceAgain ✨ So here are some #unreleasedPhotos #FromtheVault 📸: @stevengomillion».

Είναι σημαντικό να σημειωθεί ότι τo video του τραγουδιού μέχρι σήμερα έχει 545.513.155 προβολές και η ημερομηνία κυκλοφορίας του είναιι η 6 Απριλίου του 2012.

Διαθέτει guest φωνητικά από τον Αμερικανό ράπερ Pitbull . Το τραγούδι γράφτηκε από τους Enrique Iglesias , Bilal "The Chef" Hajji , AJ Junior , Pitbull και RedOne , οι οποίοι ήταν επίσης παραγωγοί του τραγουδιού. Την εποχή της παραγωγής του τραγουδιού, η Lopez δεν ήταν σίγουρη αν το τραγούδι θα ήταν ή όχι το βασικό σινγκλ από ένα άλμπουμ με τις μεγαλύτερες επιτυχίες ή ένα νέο στούντιο άλμπουμ.

Το "Dance Again", ένα uptempo dance-pop και electropop τραγούδι, περιλαμβάνει την Lopez να τραγουδά για να θέλει να χορέψει και να αγαπήσει, και περιέχει πολλά σεξουαλικά υπονοούμενα . Η Λόπεζ πιστώνει το τραγούδι ως τον ύμνο και τη μεταφορά της, που την οδήγησε να επιζήσει από ένα τραχύ διαζύγιο. Σηματοδοτεί την τρίτη συνεργασία μεταξύ της Lopez και του Pitbull μετά το " Fresh Out the Oven " (2009) και το σινγκλ του 2011 " On the Floor ".

Μετά την κυκλοφορία του, το "Dance Again" έγινε το νούμερο ένα στην Ελλάδα, τη Νότια Κορέα, στο chart του αμερικανικού Billboard Dance Club Songs, και το διάγραμμα Billboard Global Dance Tracks. Κατά τα άλλα, το τραγούδι έφτασε στην πρώτη δεκάδα σε δεκαέξι χώρες. Οι κριτικοί σημείωσαν ομοιότητες μεταξύ του "Dance Again" και της προηγούμενης συνεργασίας του ντουέτου "On the Floor", αλλά επέκριναν την πρώτη για την έλλειψη πρωτοτυπίας.

dance again

Ένα συνοδευτικό μουσικό βίντεο σκηνοθετήθηκε από τον επί μακρόν συνεργάτη Paul Hunter και τη χορογραφία του Frank Gatson, Jr. Το βίντεο έκανε πρεμιέρα κατά τη διάρκεια ενός επεισοδίου του American Idol στις 5 Απριλίου 2012, όπου ο Lopez ήταν κριτής. Στο βίντεο εμφανίζεται ο τότε φίλος της Κάσπερ Σμαρτ. Αν και το κλιπ έγινε ευπρόσδεκτο με θετικές κριτικές, αρκετοί κριτικοί παρατήρησαν ότι το περιεχόμενο του βίντεο δεν ήταν κατάλληλο για πρεμιέρα στο φιλικό προς την οικογένεια American Idol , με κάποιους μάλιστα να επικρίνουν τη Λόπεζ για το ντεμπούτο του βίντεο