ΝΕΑ

Η Cardi B έκλεισε τον λογαριασμό της στο Instagram

Από την Εριφύλλη Ράφτη

Φαίνεται ότι η Cardi B συνεχίζει να απομακρύνεται από τα social media. Κατά τη διάρκεια των Grammy, το βράδυ της Κυριακής, η ράπερ απενεργοποίησε τον λογαριασμό της στο Twitter και τώρα, το προφίλ της στο Instagram δεν είναι πλέον ενεργό.

Ενώ η Cardi, η οποία κέρδισε το πρώτο της Grammy το 2019 για το καλύτερο ραπ άλμπουμ για το Invasion of Privacy, δεν έδωσε καμία εικόνα για το σκεπτικό της πριν διαγράψει το Instagram, η απόφαση έρχεται λίγο αφότου έκανε το ίδιο πράγμα στο Twitter.

Κατά τη διάρκεια της τελετής των Grammys, η ράπερ είχε μια έντονη ανταλλαγή απόψεων με αρκετούς από τους ακόλουθούς της στο Twitter, οι οποίοι ήταν απογοητευμένοι που το είδωλό τους επέλεξε να μην παρευρεθεί στα βραβεία παρά το γεγονός ότι ήταν υποψήφια για την καλύτερη ερμηνεία ραπ για το σινγκλ της, "Up".

«Δεν θα πάω σε βραβεία εάν δεν έχω κάποιο νέο τραγούδι για να ερμηνεύσω ή το άλμπουμ μου δεν κυκλοφορήσει…Την επόμενη χρονιά», έγραψε στο Twitter, επιμένοντας στους θαυμαστές ότι ποτέ δεν είχε υπονοήσει ότι θα ήταν παρούσα στο MGM Grand Garden Arena στο Λας Βέγκας.

Με πληροφορίες από το Billboard.com