ΝΕΑ

To Prince Estate ανακοινώνει την κυκλοφορία της ολοκαίνουργιας Remastered έκδοσης του Live Album “Prince and the revolution”

Η ιστορική συναυλία στο Syracuse, NY του Prince και των Revolution στα πλαίσια του Purple Rain Tour κυκλοφορεί στις 3 Ιουνίου σε CD, LP και Blu-Ray για πρώτη φορά.

Ακούστε το single “Let’s Go Crazy” εδώ.

Η νέα κυκλοφορία “Prince and The Revolution: Live” θα είναι διαθέσιμη στις 3 Ιουνίου 2022 από την Panik Records/Sony Music και θα αποτελέσει τη πρώτη φορά που η συναυλία θα υπάρχει σε φυσικό προϊόν όπως βινύλιο (3-LP set) και CD (2-CD/Blu-ray set). Με αφορμή το φυσικό προϊόν, το “Prince and The Revolution: Live” θα αποτελεί και τη πρώτη κυκλοφορία του Prince σε ψηφιακή μορφή και ήχο Dolby Atmos. Το πρώτο δείγμα θα είναι το track “Let’s Go Crazy,” με το οποίο άνοιξε αυτή η μεγάλη συναυλία..

Με τη νέα αυτή οπτικοακουστική εμπειρία του “Prince and The Revolution: Live”, οι θαυμαστές του Prince και η νέα γενιά θα μπορέσουν να απολαύσουν αυτή τη μοναδική συναυλία που δημιούργησε ο Prince με τους The Revolution κατά τη διάρκεια του “Purple Rain Tour” σε μια νέα διάσταση.