ΝΕΑ

Οι Muse πρόκειται να κάνουν 2 συναυλίες για να μαζέψουν χρήματα για την Ουκρανία

Από την Εριφύλλη Ράφτη

Ο Muse πρόκειται να πραγματοποιήσουν δύο φιλανθρωπικές συναυλίες για να συγκεντρώσουν χρήματα για οργανισμούς που βοηθούν τους ανθρώπους της κατεστραμμένης από τον πόλεμο Ουκρανίας.

«Είναι τιμή μας που μπορούμε να παίξουμε αυτά τα σόου σε δύο νύχτες για τρεις εξαιρετικούς οργανισμούς», ανακοίνωσε το συγκρότημα**. «Είναι εκεί έξω παρέχοντας ζωτικής σημασίας υπηρεσίες κατά καιρούς για τα πιο ευάλωτα άτομα της κοινωνίας, τόσο στο Ηνωμένο Βασίλειο όσο και στο εξωτερικό».**

Το συγκρότημα θα παίξει στο London Eventim Apollo χωρητικότητας 5.000 ατόμων στις 9 και 10 Μαΐου. Η πρώτη παράσταση θα συγκεντρώσει χρήματα για το War Child, το οποίο βοηθά παιδιά και νέους που έχουν πληγεί από τον πόλεμο -με τα έσοδα της δεύτερης βραδιάς να πηγαίνουν στους Γιατρούς Χωρίς Σύνορα, που παρέχουν ιατρική περίθαλψη σε άτομα παγιδευμένα σε εμπόλεμες ζώνες και παγκόσμιες καταστροφές.

Το σόου της 10ης Μαΐου θα χρησιμεύσει επίσης ως εορτασμός της 30ής επετείου του βρετανικού περιοδικού The Big Issue, με τους Razorlight να ανοίγουν το σόου εκείνης της βραδιάς.

Με πληροφορίες από το Billboard