ΝΕΑ

Η Dolly Parton θα πρωταγωνιστήσει στην κινηματογραφική μεταφορά του μυθιστορήματός της "Run, Rose, Run"

Από την Γεωργία Θεοδωρίδου

Η Dolly Parton θα πρωταγωνιστήσει στην κινηματογραφική μεταφορά του Run, Rose, Run, του μυθιστορήματος που έγραψε μαζί με τον συγγραφέα Τζέιμς Πάτερσον. Μετά την κυκλοφορία του βιβλίου τον περασμένο μήνα, μαζί με ένα συνοδευτικό άλμπουμ με το ίδιο όνομα, η τραγουδίστρια ανακοίνωσε ότι θα κάνει μια κινηματογραφική μεταφορά μαζί με τον Πάτερσον για την εταιρεία πολυμέσων Hello Sunshine της Reese Witherspoon.

Ο Witherspoon θα είναι επίσης παραγωγός στο έργο μαζί με την πρόεδρο κινηματογράφου και τηλεόρασης του Hello Sunshine, Lauren Neustadter. «Μεγαλώνοντας στο Νάσβιλ, αγάπησα την Ντόλι από τη στιγμή που άκουσα τη μαγική φωνή της και είδα τη φωτεινή της προσωπικότητα να λάμπει στη σκηνή», είπε η Γουίδερσπουν. «Πέρα από τη μαγνητική της παρουσία ως καλλιτέχνιδα και ερμηνεύτρια, είναι μια από τις μεγαλύτερες τραγουδοποιούς και αφηγήτριες της εποχής μας. Ο αντίκτυπός της δεν έχει όρια –ως μουσικός, ηθοποιός, συγγραφέας, επιχειρηματίας, ακτιβίστρια και απίστευτος άνθρωπος – η Ντόλι Πάρτον δεν είναι μόνο σύμβολο για μένα, αλλά αληθινή έμπνευση για τις γυναίκες και τα κορίτσια παντού.

«Ο θαυμασμός μου για εκείνη αυξήθηκε ακόμη περισσότερο όταν διάβαζα το Run, Rose, Run ένα συναρπαστικό και σπαραχτικό βιβλίο που δεν μπορούσα να το αφήσω κάτω. Δεν θα μπορούσα να νιώσω μεγαλύτερη τιμή που δούλευα μαζί της και ο Τζέιμς για να μεταφέρουν αυτή την αξιοσημείωτη ιστορία στην οθόνη». H Parton πρόσθεσε: «Είμαι περήφανος, ενθουσιασμένος και με τιμή να συνεργάζομαι με την καλή μου φίλη Reese Witherspoon και Hello Sunshine στην ταινία Run, Rose, Run από το μυθιστόρημα που έγραψα μαζί με τον James Patterson. Ο Τζέιμς κι εγώ αγαπάμε τη Ρις και ανυπομονούμε να δουλέψουμε μαζί της και την υπέροχη ομάδα της».

Το Run, Rose, Run ακολουθεί μια επίδοξη σταρ της κάντρι που μετακομίζει στο Nashville για να κυνηγήσει τα όνειρά της, ενώ ένα σκοτεινό μυστικό απειλεί να εκτροχιάσει τα σχέδιά της. Το βιβλίο ήταν στην κορυφή της λίστας των μπεστ σέλερ των New York Times όταν κυκλοφόρησε. H Parton έχει πρωταγωνιστήσει σε πολλές ταινίες όλα αυτά τα χρόνια, συμπεριλαμβανομένων των 9 έως 5, Steel Magnolias και The Best Little Whorehouse In Texas. Η τελευταία της υποκριτική εμφάνιση ήταν στη μιούζικαλ ταινία του Netflix Christmas On The Square το 2020, όπου πρωταγωνίστησε στο πλευρό της Christine Baranski.