ΝΕΑ

Ο Paul Stanley των KISS αποκαλεί τις επιχειρηματικές συμβουλές της Kim Kardashian «προσβολή για εκατομμύρια γυναίκες»

Από την Γεωργία Θεοδωρίδου

Ο frontman των KISS, Paul Stanley, επέκρινε την Kim Kardashian για τις πρόσφατες συμβουλές της που ενθαρρύνουν τις γυναίκες στις επιχειρήσεις να εργαστούν σκληρότερα.

Η Kardashian και η οικογένειά της παρουσιάστηκαν πρόσφατα από το Variety σχετικά με το επερχόμενο νέο τους ριάλιτι The Kardashians, το οποίο φτάνει στο Hulu στις 14 Απριλίου. Ένα απόσπασμα από τη συνέντευξη, στην οποία η Kim προσφέρει τις συμβουλές της για τις γυναίκες στις επιχειρήσεις, έγινε viral αφού πολλοί χλεύασαν τα σχόλιά της ότι ήταν αγενής και άσχετη.

«Έχω τις καλύτερες συμβουλές για τις γυναίκες στις επιχειρήσεις», είπε η Kardashian.

«Πρέπει να περιβάλλεις τον εαυτό σου με ανθρώπους που θέλουν να εργαστούν», συνέχισε. «Έχετε ένα καλό περιβάλλον εργασίας όπου όλοι αγαπούν αυτό που κάνουν επειδή έχετε μια ζωή. Όχι τοξικά περιβάλλοντα εργασίας και εμφανιστείτε και κάντε τη δουλειά.»

Απαντώντας στα σχόλια της Kardashian, ο Paul Stanley μοιράστηκε ένα άρθρο στο Twitter του, επικρίνοντάς την για τον υπονοούμενο ότι οι γυναίκες απλώς δεν δούλευαν αρκετά σκληρά.

«Η ειρωνεία εδώ θα ήταν αστεία αν δεν ήταν μια τέτοια προσβολή για εκατομμύρια γυναίκες που αγωνίζονται να πετύχουν και να βάλουν φαγητό στο τραπέζι ενώ μάχονται ένα σύστημα ανισοτήτων και ανισοτήτων. Kim, γεννήθηκες πλούσιος. Αγκαλιάστε το με χάρη μην τυφλώνοντας».

Σε άλλο σημείο της συνέντευξης στο Variety, η Kim δήλωσε την προσβολή της στην υπόθεση που οι άνθρωποι έχουν ότι «είναι απλώς διάσημη για το ότι είναι διάσημη».

«Εστιάζουμε στα θετικά», είπε. «Δουλεύουμε τα γαϊδούρια μας. Εάν αυτό πιστεύετε, τότε συγγνώμη. Απλώς δεν έχουμε την ενέργεια για αυτό. Δεν χρειάζεται να τραγουδάμε ή να χορεύουμε ή να παίζουμε. μπορούμε να ζήσουμε τη ζωή μας - και ρε, τα καταφέραμε. Δεν ξέρω τι να σου πω». Νωρίτερα αυτόν τον μήνα, η Kardashian έλαβε το καθεστώς single από δικαστή, που σημαίνει ότι το διαζύγιό της με τον Kanye West ήταν ένα βήμα πιο κοντά.

Στο παρελθόν είχε πει στο δικαστήριο: «Θέλω πολύ να χωρίσω. Ζήτησα από τον Kanye να κρατήσει μυστικό το διαζύγιό μας, αλλά δεν το έκανε. Ο Κάνιε δημοσιεύει πολλή παραπληροφόρηση σχετικά με τα ιδιωτικά οικογενειακά μας θέματα και τη συνανατροφή στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, κάτι που έχει δημιουργήσει συναισθηματική αγωνία».

Σε άλλες ειδήσεις του KISS, ο Paul Stanley είπε ότι θα ήταν έτοιμος να κάνει λίγη μουσική με τους Foo Fighters, αν παρουσιαζόταν ποτέ η ευκαιρία. Μιλώντας στην πρεμιέρα του Studio 666 στο κόκκινο χαλί – της νέας κωμωδίας τρόμου με πρωταγωνιστές τους Foos – που έλαβε χώρα στο TCL Mann Chinese Theatre στο Χόλιγουντ στις 16 Φεβρουαρίου, ο Stanley μίλησε για τη σύνδεσή του με τον Dave Grohl.

"Εννοώ, κοίτα, αυτό που έκανε είναι εκπληκτικό. Η ιδέα να γίνεις από το να είσαι ντράμερ σε ένα τόσο κομβικό συγκρότημα σε πραγματικά αναμφισβήτητα ένας από τους μεγαλύτερους ροκ σταρ στον κόσμο; Αρκετά καλά."

Ερωτηθείς εάν θα υπάρξει ποτέ συνεργασία μεταξύ των δύο, ο Stanley είπε ότι «κάποια στιγμή, είμαι σίγουρος ότι θα κάνουμε κάτι – θα κάνουμε λίγο θόρυβο μαζί. Αυτό είναι που κάνει τη μουσική τόσο διασκεδαστική».

Με πληροφορίες από το NME