ΝΕΑ

Η Jessie Ware και η μητέρα της Lennie κέρδισαν το βραβείο Καλύτερου Podcast

Από την Γεωργία Θεοδωρίδου

Αφού πήραν το βραβείο καλύτερου Podcast για την εκπομπή τους Table Manners στα BandLab NME Awards 2022, η τραγουδίστρια Jessie Ware και η μητέρα της Lennie σταμάτησαν στην αίθουσα των νικητών. Δείτε την πλήρη συνέντευξη στο βίντεο.

«Αυτό είναι το μεσαίο δάχτυλο;» Η Λένι ρώτησε κρατώντας το χάλκινο γκονγκ πριν τη διακόψει η κόρη της γελώντας: «Ξέρεις τι δάχτυλο είναι αυτό η Λένι!». Η Lennie μας είπε επίσης ότι η διάθεση στο O2 Arena Brixton του Λονδίνου εκείνο το βράδυ (2 Μαρτίου) ήταν «πολύ ροκ εν ρολ» προσθέτοντας ότι η απόκτηση της τιμής για το podcast τους ήταν «φανταστική» γιατί «δεν είχε κερδίσει ποτέ τίποτα» στη ζωή της. .

nme

Η Jessie ήταν μία από τις πολλές υποψηφιότητες που επέλεξαν να φέρουν τη μαμά τους ως plus-one στην πιο ξεκαρδιστική βραδιά της μουσικής, αν και μας είπε πόσο ξεκαρδιστικό ήταν να σκεφτόμαστε ότι η Lennie στολίζει με το γιγάντιο μεσαίο δάχτυλο.

«Ανυπομονώ να κάνει η μαμά τα πάρτι της και να υπάρξει ένα μεγάλο βραβείο NME εκεί», αστειεύτηκε.

Όταν ρωτήθηκαν ποιον από την τελετή θα ήθελαν να έχει στο σόου τους, το δίδυμο απέσπασε περισσότερα από μερικά ονόματα, όπως ο Simon Le Bon του Duran Duran, η παρουσιάστρια των βραβείων μας Daisy May Cooper και οι ερμηνευτές από τη βραδιά Sigrid, Rina, και ο Γκριφ. Αφού απαριθμήθηκαν τα ονόματα των υποψηφίων, η Jessie φώναξε "Ευχαριστώ NME!" για την παρουσίασή τους σε αρκετά άτομα για να παίξουν την επόμενη σεζόν του Table Manners.

Ήταν μια βραδιά με πανό για το δίδυμο, με την τραγουδίστρια να αποδίδει τα εύσημα στη μαμά της για τη νίκη τους νωρίτερα το βράδυ, μοιράζοντας: «Αυτό είναι το πρώτο βραβείο NME για το οποίο έλαβα ποτέ, είχα μόνο τέσσερα γαμημένα άλμπουμ και παίρνει την 70χρονη μητέρα μου!». Τα BandLab NME Awards 2022 έλαβαν επίσης μια εναρκτήρια παράσταση από τον Sam Fender, καθώς και ζωντανές εμφανίσεις από τη Rina Sawayama, τον Griff και τη Sigrid, τους νικητές του Godlike Genius Twigs, ένα ιστορικό συνεργατικό σετ από τους Chvrches και Robert Smith και ένα επικό πέντε τραγούδι πιο κοντά. από το Bring Me The Horizon.