ΝΕΑ

Ο Jason Momoa επιβεβαιώνει ότι θα υποδυθεί τον κακό στο «Fast and Furious 10»

Από την Γεωργία Θεοδωρίδου

Ο Jason Momoa επιβεβαίωσε ότι θα παίξει τον "κακό" στην επόμενη ταινία του Fast and Furious. Τον Ιανουάριο, τοThe Hollywood Reporterείπε ότι ο σταρ του Game of Thrones βρισκόταν σε «τελικές διαπραγματεύσεις» για να πρωταγωνιστήσει ως ο κακός στη δέκατη ταινία της σειράς ταινιών με μεγάλες εισπράξεις.

Τώρα, μιλώντας στο Entertainment Tonight, ο Momoa επιβεβαίωσε τον ρόλο του στο επερχόμενο franchise δίνοντας στους θαυμαστές μια ιδέα για το πώς θα είναι ο χαρακτήρας του. «Θα πάω να κάνω το Fast 10, αυτό θα είναι διασκεδαστικό… είναι διασκεδαστικό», είπε.

«Πρέπει να παίξω τον κακό, κάτι που δεν έχω να κάνω εδώ και καιρό. Τώρα, θα γίνω το κακό παιδί. Ένα πολύ επιδεικτικό κακό παιδί», πρόσθεσε.

Ο Justin Lin, ο οποίος επέστρεψε στο franchise με το περσινό F9: The Fast Saga, θα σκηνοθετήσει την επόμενη ταινία. Οι μακροχρόνιοι πρωταγωνιστές Vin Diesel, Michelle Rodriguez, Tyrese Gibson, Chris ‘Ludacris’ Bridges και Sung Kang επιστρέφουν επίσης για την επόμενη ταινία.

Η Charlize Theron, η οποία εμφανίστηκε για πρώτη φορά στο The Fate of the Furious και στη συνέχεια επέστρεψε για το F9, αναμένεται επίσης να επιστρέψει.

Αναφορικά με την τελευταία ταινία Fast & Furious, το NME είπε: "Όλα επιταχύνονται προς ένα πραγματικά συναρπαστικό φινάλε που περιστρέφεται μεταξύ της δράσης με τέρμα το γκάζι και του έντονου συναισθηματισμού, κάνοντας το Fast & Furious 9 να αισθάνεται λίγο σαν μια αρκούδα, που είναι αγκαλιά από τον τραχύ μεγαλύτερο αδερφό σας, μετά από εσάς. Σχεδόν έπεσα σε ένα τρενάκι του λούνα παρκ."

"Όπως πολλά πράγματα στο franchise F&F, δεν θα έπρεπε να λειτουργεί, αλλά κατά κάποιο τρόπο λειτουργεί. Εδώ είναι τα επόμενα δισεκατομμύρια δολάρια στο box office."

Εντωμεταξύ, ο Momoa αποκάλυψε επίσης μια πρώτη ματιά στον χαρακτήρα του στη νέα ταινία Aquaman στα τέλη του περασμένου έτους.

Οι Momoa και Amber Heard θα επιστρέψουν ως Aquaman και Mera αντίστοιχα για το νέο sequel της DC, δίπλα στους Patrick Wilson, Dolph Lundgren, Yahya Abdul-Mateen II και Temuera Morrison. Ο ηθοποιός του Game Of Thrones, Pilou Asbaek, γνωστός για τον ρόλο του Euron Greyjoy, βρίσκεται επίσης σε συζητήσεις για να πρωταγωνιστήσει.

Με πληροφορίες από το nme