ΝΕΑ

Ο Kanye West και ο Jamie Foxx πάλι κάτι ετοιμάζουν

Από την Γεωργία Θεοδωρίδου

Ο Kanye West και ο Jamie Foxx μέσω ενός Live στο Instagram άφησαν να εννοηθεί πως ετοιμάζουν κάτι νέο. Οι δύο καλλιτέχνες έχουν συνεργαστεί μουσικά ξανά στο παρελθόν, συμπεριλαμβανομένων των συνεργασιών στις επιτυχίες του West «Slow Jamz» και «Gold Digger».

Το αρχικό υλικό από τη δημιουργία του «Slow Jamz», το οποίο κυκλοφόρησε το 2004 στο άλμπουμ του West «The College Dropout» και στο «Kamikaze» LP του Twista, πρόσφατα δημοσιεύτηκε στο δεύτερο μέρος της τριλογίας ντοκιμαντέρ του Netflix jeen-yuhs.

Κατά τη διάρκεια του Live, ο Foxx άφησε να εννοηθεί ότι αυτός και ο West είχαν ένα άλλο έργο στο δρόμο.

«Σου είπα, τότε, φίλε, ότι ο [Kanye] ήταν νέος και πεινασμένος», είπε ο Foxx στους θεατές αναφερόμενος στο κλιπ «Slow Jamz».

«Τώρα κοιτάξτε μας. Υπάρχει λόγος που συναντήσαμε ο ένας τον άλλον. Ανυπομονώ να δείτε το επόμενο βήμα».

Ο West, ο οποίος είναι πλέον νομικά γνωστός ως Ye, κυκλοφόρησε 16 κομμάτια από το νέο του άλμπουμ «DONDA 2» στο Stem Player του την περασμένη εβδομάδα. Ο δίσκος, η συνέχεια του «DONDA» του 2021, είναι επί του παρόντος αποκλειστικά διαθέσιμος στην ειδική συσκευή ήχου της West.

Ο ράπερ και παραγωγός άφησε επίσης να εννοηθεί ότι πρόσφατα δούλεψε με το Beach House αφού μοιράστηκε ένα ζευγάρι εικόνων του με το συγκρότημα της Βαλτιμόρης στο στούντιο στο Instagram.

Με πληροφορίες από το NME