ΝΕΑ

Ο Daniel Radcliffe θα υποδυθεί τον Al Yankovic

Ο Ντάνιελ Ράντκλιφ, ο γνωστός σε όλους μας από το ρόλο του ως Harry Potter θα υποδυθεί τον βραβευμένο με Grammy μουσικό «Weird Al» Yankovic στην βιογραφική ταινία του, στην πλατφόρμα streaming roku.

Σε φωτογραφίες από τα γυρίσματα της ταινίας ο 32χρονος πρωταγωνιστής εμφανίζεται ντυμένος με κοντομάνικο πουκάμισο παραλλαγής, μαύρο τζιν και πάνινα παπούτσια και είναι δύσκολο αναγνωρίσιμος με σγουρά μαλλιά και μουστάκι στο στυλ του για Γιανκοβιτς.

Με βάση τις μέχρι τώρα πληροφορίες σχετικά με την βιογραφική ταινία, δεν θα μείνει τίποτα κρυφό θα εξερευνηθεί κάθε πτυχή της ζωής του μουσικού, η περίοδος που άρχισε να γίνεται γνωστός με τις πρώτες επιτυχίες τα χιουμοριστικά τραγούδια, τους παθιασμένος έρωτας του και ο διεφθαρμένος τρόπο ζωής του. Ο Γιάνκοβιτς, ο οποίος είναι και σεναριογράφος της βιογραφικές ταινίες είπε ότι είναι ενθουσιασμένος πω Ντάνιελ Ράντκλιφ θα υποδυθεί την ιστορία της ζωής του.

« Είμαι απόλυτα ενθουσιασμένος που ο Ντάνιελ Ράντκλιφ θα με υποδυθεί στην ταινία», δήλωσε ο Γιανκοβιτς.

« Δεν έχω καμία αμφιβολία ότι αυτός είναι ο ρόλος για τον οποίο θα τον θυμούνται οι μελλοντικές γενιές», πρόσθεσε.

Ο Έρικ Απελ , όποιος συνυπογράφει το σενάριο και είναι σκηνοθέτης της ταινίας, δήλωσε: « Όταν ο Weird Al κάθισε για πρώτη φορά παρά την θέλησή μου και μου είπε την ιστορία της ζωής του, δεν πίστευα τίποτα από αυτά, αλλά ήξερα ότι έπρεπε να κάνουμε μία ταινία για αυτή».

Με πληροφορίες από το ΑΠE