ΝΕΑ

Ο Jake Gyllenhaal δηλώνει πως το “All Too Well” της Taylor Swift δεν αναφέρεται σε εκείνον

Από την Εριφύλλη Ράφτη

Ο Jake Gyllenhaal μιλάει επιτέλους στο τραγούδι της Taylor Swift "All Too Well", το οποίο πρόσφατα επανακυκλοφόρησε αλλά αυτή τη φορά με διάρκεια 10 λεπτά.

Η βραβευμένη με Grammy τραγουδίστρια, κυκλοφόρησε για πρώτη φορά το "All Too Well" στο Red album της το 2012. Το τραγούδι εδώ και καιρό φαίνεται ότι εμπνέεται από τη σχέση της με τον 41χρονο πλέον ηθοποιό, με τον οποίο έβγαινε στα τέλη του 2010. Η Swift, ωστόσο, ποτέ δεν ξεκαθάρισε αν οι στίχοι αφορούν κάποιον συγκεκριμένο.

Σε ένα νέο περιοδικό του Esquire, ο Gyllenhaal, ο οποίος είπε ότι δεν έχει ακούσει το άλμπουμ, σπάει τη σιωπή του σχετικά με τις θεωρίες των θαυμαστών ότι το "All Too Well" είναι γι 'αυτόν, μιλώντας με την οργή ορισμένων Swifties που τον έβριζαν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

jake gyllehaal

«Δεν έχει να κάνει με εμένα», είπε. "Πρόκειται για τη σχέση της με τους θαυμαστές της. Είναι η έκφρασή της. Οι καλλιτέχνες αξιοποιούν τις προσωπικές εμπειρίες για έμπνευση και δεν έχω παράπονο σε κανέναν γι' αυτό."

«Κάποια στιγμή, νομίζω ότι είναι σημαντικό όταν οι υποστηρικτές γίνονται απείθαρχοι να νιώθουμε ευθύνη και να μην επιτρέπουμε τον διαδικτυακό εκφοβισμό στο όνομα κάποιου», πρόσθεσε ο Gyllenhaal. «Αυτό εγείρει ένα βαθύτερο φιλοσοφικό ερώτημα. Όχι για οποιοδήποτε άτομο, αυτό καθεαυτό, αλλά μια συζήτηση που μας επιτρέπει να εξετάσουμε πώς μπορούμε ή πρέπει, ακόμη να αναλάβουμε την ευθύνη για όσα βάζουμε στον κόσμο, τις συνεισφορές μας στον κόσμο. Πώς προκαλούμε κουβέντα;».

Ο ηθοποιός συνέχισε, «Η ερώτησή μου είναι: Είναι αυτό το μέλλον μας; Είναι ο θυμός και ο διχασμός το μέλλον μας; Ή μπορούμε να ενδυναμωνόμαστε και να ενδυναμώνουμε τους άλλους ενώ ταυτόχρονα βάζουμε ενσυναίσθηση και ευγένεια στην κυρίαρχη συζήτηση; Αυτή είναι η συζήτηση που πρέπει να κάνουμε.»

Με πληροφορίες από το People.com