ΝΕΑ

Ο Ryan Reynolds έπαθε Andrew Garfield!

Από την Εριφύλλη Ράφτη

Μετά την εκπληκτική ερμηνεία του Andrew Garfield στις εκπομπές στην προσπάθεια του να πείσει τους δημοσιογράφους και τους θαυμαστές ότι δεν συμμετέχει στο “Spider-Man: No Way Home”, το ίδιο προσπαθεί πλέον και ο Ryan Reynolds.

Όσο οι φήμες για το “Doctor Strange: Multiverse of Madness” καλπάζουν, τόσο η Marvel κατεβάζει «ρολλά» και αρνείται να δώσει οποιαδήποτε παραπάνω πληροφορία, όπως έκανε και στον Spider-Man.

stranger things

Μετά την κυκλοφορία του τρέιλερ της ταινίας, που αποκαλύφθηκε η συμμετοχή του Professor X των X-Men στην ταινία, οι θαυμαστές της Marvel έχουν αρχίσει να παίρνουν ελπίδες. Ειδικά μετά την κυκλοφορία του Poster που έδωσε πολλές πληροφορίες για την ταινία, πλέον το κοινό πιστεύει πως ο Ryan Reynolds στον ρόλο του Deadpool θα βρίσκεται ανάμεσα στους χαρακτήρες που θα πρωταγωνιστήσουν.

Φυσικά, ο Ryan Reynolds αρνήθηκε την συμμετοχή του και είπε πως δεν γνωρίζει τίποτα για την ταινία και κυρίως το ότι δεν θα βρίσεκεται εκείνος. Κάτι που έλεγε και ο Andrew Garfield, ο οποιός δεν μπόρεσε να κρυφτεί από τους δημοσιογράφους και τις εκπομπές καθώς μόλις είχε κυκλοφορήσει η νέα του ταινία, “Tick, Tick…Boom”. Αν ο Reynolds ακολουθεί τα βήματα του Garfield, ο Deadpool θα βρίσκεται σίγουρα στη ταινία!