ΝΕΑ

Η Sarah Jessica Parker εξηγεί γιατί η Carrie Bradshaw δεν κάλεσε αμέσως το 911 όταν έπαθε έμφραγμα ο Mr.Big

Από την Εριφύλλη Ράφτη

Η Sarah Jessica Parker αναφέρεται στη στιγμή που όλοι μιλούσαν μετά την πρεμιέρα της σειράς “And Just Like That” τον Δεκέμβριο.

Κατά τη διάρκεια του «Watch What Happens Live» τη Δευτέρα, ο παρουσιαστής Andy Cohen είπε στην ηθοποιό να δώσει μια απάντηση στους θαυμαστές που πιστεύουν ότι η Carrie έπρεπε να είχε καλέσει αμέσως το 911 όταν βρήκε στον σύζυγό της, Mr. Big, αφού υπέστη καρδιακή προσβολή που οδήγησε σε ο θάνατός του.

Η Parker, μοιράστηκε αυτό που πιστεύει. Ότι δηλαδή, η Carrie βίωσε κατά τη διάρκεια της τραυματικής στιγμής στη σειρά του HBO Max και γιατί ο χαρακτήρας της καθυστέρησε ενώ και πρώτα μοιράστηκε μια σπαρακτική στιγμή με τον Big, προτού τελικά καλέσει για βοήθεια.

«Πάντα σκέφτομαι τη συγκεκριμένη στιγμή. Κάποιο με τρόπο που θα θέλατε και θα περιμένατε από τον σύντροφό σας ή τον σύζυγο ή τη σύζυγό σας», μοιράστηκε η Πάρκερ, σημειώνοντας ότι η Κάρι «βρήκε το τηλέφωνο κάποια στιγμή».

«Μπορούμε να το περάσουμε μαζί, σωστά;» είπε για τη στιγμή. «Στο μυαλό μου, πάλεψε αυτή τη στιγμή και προσπάθησε να τον κάνει να ανταποκριθεί. Και μετά, ξέρετε, συνήλθε θα πω μετά από περίπου δύο με τρία δευτερόλεπτα… Και μετά, φυσικά , κάλεσε το 911 και πήρε όλη τη βοήθεια που χρειαζόταν από επαγγελματίες».

Με πληροφορίες από το People.com