ΝΕΑ

Κυκλοφόρησε το trailer του “Doctor Strange: The Multiverse of Madness”

Από την Εριφύλλη Ράφτη

Με μια σειρά από δοκιμασίες έρχεται αντιμέτωπος ο Benedict Cumberbatch στο νέο trailer του Doctor Strange. Η ταινία βρίσκεται χρονολογικά μετά τον Spider-Man καθώς πρέπει να ατιμετωπίσει τις συνέπειες που προκάλεσε με το ξόρκι του.

Στο βίντεο που κυκλοφόρησε τα ξημερώματα της Δευτέρας βλέπουμε τον Doctor Strange να πρέπει να διορθώσει και φυσικά να κλείσει τις πύλες που άνοιξε από τα παράλληλα σύμπαντα.

Στο πλευρό του βλέπουμε την Elizabeth Olsen ως Scarlett Witch ενώ στο trailer είδαμε την Captain Marvel αλλα και τον Professor X από τους X-Men. Με την εμφάνιση του Professor X αυξήθηκαν οι φήμες για την εμφάνιση των X-Men στην ταινία.

Γενικά, οι φήμες καλπάζουν για την ταινία καθώς εκτός του το ότι θα είναι η μεγαλύτερη ταινία της Marvel με έκταση 3 ωρών, φαίνεται να αλλάξει τα δεδομένα που ήδη γνωρίζαμε. Για αρχή οι φήμες θέλουν την επιστροφή του Iron Man αλλα με τον Tom Cruise στον ρόλο αλλα και την επιστροφή του Chris Evans αλλά όχι ως Captain America. Σύμφωνα με τις φήμες η επιστροφή του Johnny Storm είναι γεγονός.

Μένει τώρα να δούμε ποιες από τις φήμες θα βγούν αληθινές. Γιατί με τον Spider-Man βγήκαν και με το παραπάνω.