ΝΕΑ

Ο Kanye West απειλεί να αποχωρήσει από το Coachella, αν η Billie Eilish δεν ζητήσει συγγνώμη από τον Travis Scott

Από την Εριφύλλη Ράφτη

Ο Ye (παλαιότερα γνωστός ως Kanye West) ζητά από την Billie Eilish να ζητήσει συγγνώμη για την φερόμενη κοροϊδία του Travis Scott σε μια από τις συναυλίες της.

Ας τα πάρουμε, όμως, όλα από την αρχή. Πρόσφατα η Billie Eilish σε μια από την συναυλίες της παγκόσμιας περιοδείας του άλμπουμ “Happier Than Ever” φαίνεται να «πέταξε σπόντες» σχετικά με την τραγωδία στο Astroworld τον Νοέμβριο, όπου σκοτώθηκαν 10 άνθρωποι. Κατά την διάρκεια της συναυλίας της, λοιπόν, μια θαυμάστρια της χρειάστηκε ιατρική βοήθεια και η Billie σταμάτησε αμέσως την συναυλία.

«Περιμένω να είναι καλά ο κόσμος πριν συνεχίσω», είπε, σύμφωνα με πλάνα από τη συναυλία. Η αρχική ανάρτηση από το RapSeaTV, την οποία η Ye μοιράστηκε μέσω Instagram την Πέμπτη, ισχυριζόταν ότι «διέδιδε τον Travis Scott». Μερικοί θεατές της συναυλίας ισχυρίστηκαν ότι προσπάθησαν και απέτυχαν να τραβήξουν την προσοχή του Scottκατά τη διάρκεια της μοιραίας αναταραχής.

«Έλα Billie, σε αγαπάμε», έγραψε ο Ye με κεφαλαία. «Ζητήστε συγγνώμη από τον Trav και τις οικογένειες των ανθρώπων που έχασαν τη ζωή τους. Κανείς δεν είχε σκοπό να συμβεί αυτό. Ο Trav δεν είχε ιδέα για το τι συνέβαινε όταν ήταν στη σκηνή και ήταν πολύ πληγωμένος από αυτό που συνέβη, και ναι, ο Trav θα είναι μαζί μου στο Coachella, αλλά τώρα χρειάζομαι τον Billie να ζητήσει συγγνώμη πριν παίξω.»

Στην αρχή, στο φεστιβάλ ήταν να εμφανιστούν ο Travis Scott, η Billie Eilish και ο Ye. Ωστόσο, μετά την τραγωδία, ο Travis αποκλείστηκε από την συναυλία. Τον Ιανουάριο, το Billboard ανακοίνωσε πως την θέση του Travis Scott αναλαμβάνει ο μοναδικός Harry Styles, με τα εισητήρια να γίνονται σιγά-σιγά ήδη sold out.

Με πληροφορίες από το Billboard.com