ΝΕΑ

Ο Ed Sheeran ανακοίνωσε την κυκλοφόρια του νέου τραγουδιού με την Taylor Swift, αυτή την Παρασκευή!

Από την Εριφύλλη Ράφτη

It’s Finally Happening!

Μετά από πολλές εικασίες σχετικά με ένα remix του "The Joker and the Queen" του Ed Sheeran με την παλιά, καλή του φίλη Taylor Swift, θα κυκλοφορήσουν νέο τραγούδι. Κατά τη διάρκεια μιας συνέντευξης στο κόκκινο χαλί στο LADbible ενόψει των Brit Awards την Τρίτη, ο Sheeran μοιράστηκε ότι ένα νέο τραγούδι "βγαίνει την Παρασκευή και είναι με την Taylor Swift".

«Το ανακοινώνουμε κυριολεκτικά σε μια ώρα», πρόσθεσε ο Sheeran, αν και δεν υπήρξε επίσημη ανακοίνωση τη στιγμή της δημοσίευσης.

Αν και ο Sheeran δεν αποκάλυψε ποιο θα ήταν το τραγούδι, οι θαυμαστές μαντεύουν ότι πρόκειται για ένα remix του “The Joker and the Queen”.

Σύμφωνα με τις θεωρίες των θαυμαστών του Twitter, υπήρξαν μια σειρά από υπαινιγμούς ότι οι δυο τους μπορεί να κάνουν κάτι μαζί που σχετίζεται με το τραγούδι. Οι θαυμαστές, παρατήρησαν τους τίτλους τραγουδιού στο YouTube για το επίσημο βίντεο του Sheeran "The Joker and the Queen" που έδειχνε τις λέξεις «feat.Taylor Swift».

Οι δυο τους έχουν συνεργαστεί στο παρελθόν σε τρία τραγούδια των Swift: "Everything Has Changed" στο Red, "End Game" στο Reputation και "Run", ένα κομμάτι vault στο Red (Taylor's Version).

Με πληροφορίες από το Billboard.com